Er Verizon nede Eller er det bare deg?

Innholdsfortegnelse:

Er Verizon nede Eller er det bare deg?
Er Verizon nede Eller er det bare deg?
Anonim

Hvis Verizon-kabelen eller internettforbindelsen din ser ut til å være nede, kan det være et brudd på Verizon-tjenesten i ditt område. Hvis du er bekymret for et Verizon-brudd, er det viktig å vite om tjenesten er nede for deg eller alle. Heldigvis er det noen enkle, men viktige måter du kan finne ut om problemet er deg eller om det er et internettbrudd i Verizon akkurat nå.

Hvordan finne ut om Verizon er nede

Verizon trådløse strømbrudd i ditt område? Eller er det bare deg? Prøv disse enkle trinnene for å finne ut om det er et Verizon-brudd for alle.

Du trenger en alternativ Internett-tilkobling for å sjekke disse. Smarttelefonen din er det perfekte alternativet, forutsatt at du slår av Wi-Fi på den og bruker mobilsignalet til å koble til.

  1. Sjekk Verizon Support Twitter-kontoen for oppdateringer.

    Du kan også tweete kontoen for å spørre om strømbrudd i området ditt, selv om den kanskje ikke gir de raskeste svarene.

  2. Søk på Twitter etter Verizondown. Hvis Internett-leverandøren er nede for alle, vil folk definitivt tvitre om det. Sørg for å være oppmerksom på når tweetene er sendt, slik at du ikke leser om et tidligere strømbrudd.

    Image
    Image
  3. Sjekk Verizon-nettstedet for strømbrudd.

    Image
    Image

    Du må logge på Verizon-kontoen din for å bekrefte for området ditt.

  4. Bruk et tredjeparts "statussjekker"-nettsted for uavhengig verifisering av hvordan Verizon gjør det akkurat nå. Populære alternativer inkluderer Downdetector, Er det nede akkurat nå? og Outage. Rapportere. Alle vil fortelle deg om Verizon fungerer og inkludere kommentarer fra brukere med problemer.

Hva du skal gjøre når du ikke kan koble til via Verizon

Hvis ingen andre rapporterer et problem med Verizon, er problemet sannsynligvis noe på din side. Det er et par ting du kan prøve hvis Verizon ser ut til å fungere bra for alle andre, men ikke deg.

  1. Start ruteren eller modemet på nytt. Dette løser ofte nettverksproblemer og er den beste tingen å prøve først.
  2. Sjekk at Verizon-kontoen din er fullt bet alt så langt. En ubet alt regning kan påvirke tjenesten din.
  3. Prøv en annen enhet som også er koblet til Verizon Wi-Fi. Bytt til telefonen eller nettbrettet, og se om det fungerer. Hvis den gjør det, vet du at problemet ditt er med én bestemt enhet. Hvis det er tilfelle, kan de neste tipsene hjelpe deg med å løse problemet for den enheten.

  4. Tøm nettleserens buffer.
  5. Tøm nettleserens informasjonskapsler.
  6. Sjekk datamaskinen for skadelig programvare.
  7. Start datamaskinen på nytt.
  8. Noen ganger kan det være et problem med DNS-serveren din. Hvis du føler deg komfortabel med å bytte DNS-server, er det mange gratis og offentlige metoder, men de kan kreve mer komplekse trinn for den gjennomsnittlige brukeren.

Hvis du fortsatt ikke kan koble til via Verizon

Hvis ingenting har fikset Verizon-tilkoblingen for deg, må du kanskje kontakte dens tekniske hjelpelinje for ytterligere hjelp. Før da, prøv feilsøkingssiden for mer detaljerte råd som du kan prøve hjemme.

Alternativt løser ISP-problemer ofte seg selv. Du kan prøve å vente i tilfelle det er et uanmeldt problem på Verizons ende. Forhåpentligvis vil problemet løses rimelig raskt.

Anbefalt: