Apple avslører nye Mac Studio-skrivebord og -skjermer

Apple avslører nye Mac Studio-skrivebord og -skjermer
Apple avslører nye Mac Studio-skrivebord og -skjermer
Anonim

Sammen med en ny iPhone og iPad introduserte Apple en ny stasjonær datamaskin, Mac Studio og Studio Display, på arrangementet 8. mars.

Tilgjengelig i to forskjellige modeller, er Mac Studio ment for et mer kreativt publikum ettersom prosessorene kan gjengi store 3D-miljøer og tillate musikere å jobbe med hundrevis av spor og virtuelle instrumenter samtidig. Studio-skjermen er en 27-tommers 5K Retina-skjerm komplett med et 12 MP-kamera og seks-høyttalersystem.

Image
Image

De to modellene er differensiert etter hvilken M1-brikke de bruker. M1 Max-modellen har en 10-kjerners CPU med åtte ytelseskjerner og to effektive kjerner. Den har 32 GB RAM og en 512 GB SSD, men du kan utvide begge for å møte dine behov.

Den andre modellen inneholder den nye M1 Ultra-brikken. Denne modellen har en massiv 20-kjerners CPU, som inneholder 16 ytelseskjerner og fire effektivitetskjerner. M1 Ultra-modellen har 64 GB RAM og en 1 TB SSD, men kan konfigureres med opptil 8 TB plass.

Begge modellene kommer i en kompakt formfaktor, som ligner på Mac Mini. Huset har en høyde på 3,7 tommer og en bredde på 7,7 tommer, men M1 Ultra-modellen er tyngre (7,9 pund) enn M1 Max-modellen (5,9 pund).

Image
Image

A13 Bionic-brikken gir strøm til kameraet og høyttalerne på Studio-skjermen for en opplevelse av høy kvalitet. Skjermen er laget av et spesielt glass med nanotekstur som sprer lys for å redusere gjenskinn.

Begge Studio-modellene vil være tilgjengelige fra og med 18. mars, men du kan forhåndsbestille akkurat nå. M1 Max-modellen vil koste deg 1 999 USD, og M1 Ultra-modellen koster 3 999 USD. Betalingsplaner er tilgjengelige for begge.

Anbefalt: