Hvorfor lengre spill er ikke alltid bedre

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor lengre spill er ikke alltid bedre
Hvorfor lengre spill er ikke alltid bedre
Anonim

Key takeaways

  • Videospill fortsetter å bli større og mer langvarige enn noen gang før.
  • Verdi for pengene er høy, men verdsetter spill tiden din?
  • Tstrammere opplevelser kan være mer givende.
Image
Image

Mer av noe er alltid bedre, ikke sant? Det er lett å anta at når det kommer til gode måltider, en flott ferie eller tilbringe tid med en du er glad i. Den regelen gjelder imidlertid ikke alltid når det gjelder videospill. Noen ganger kan mer virke skremmende.

Det er slik jeg har følt om Red Dead Redemption 2 siden utgivelsen i oktober 2018. Den er enormt skremmende enorm. En stund trodde jeg at grunnen til at jeg ikke mistet meg selv i det var fordi jeg ikke hadde nok fritid til å utnytte det fullt ut. Så rammet den globale pandemien, og jeg innså at den fortsatt så skremmende stor ut. Dessverre er det også langt fra det eneste spillet i disse dager som lider av den store naturen.

Spreaden er ekte

Jeg vil ikke kjede deg med historier om hvordan du kunne fullføre det originale Super Mario Land på Nintendo Gameboy på omtrent 30 minutter, men anekdotisk kan du trygt si at mange spill er mye lengre enn de pleide å være. I stedet for raske løsninger for å distrahere deg fra verden og underholde, er spill nå ofte plassert som episke eventyr som du kan miste titalls, om ikke hundrevis, av timer på.

Kvalitet fremfor kvantitet er ikke alltid tilfelle her, og for de som har kort tid kan det føles meningsløst å begynne.

Ta en titt på den originale Red Dead Redemption og dens oppfølger, for eksempel. Den originale Red Dead Redemption klokket inn på omtrent 18 timer for hovedhistorien, med oppfølgeren som tok omtrent 48 timer. Det er to solide dager med spilling (uten søvn!). Hvis du vil se alt Red Dead Redemption 2 har å tilby, vil det ta svimlende 167 timer å fullføre den, sammenlignet med den en gang så tunge følelsen av Red Dead Redemptions estimerte 46 totale timer.

Du kan selvsagt stoppe når du vil og fortsatt føle at du er "ferdig" med et spill, men det er neppe poenget. Hvem ser en film og stopper halvveis, rett og slett fordi de ikke har tid?

Image
Image

Det har vært en lignende lengde i Assassin's Creed-serien. Den originale Assassin's Creed tok omtrent 15 timer å fullføre hovedhistorien, med den figuren krypende opptil 30 timer før Assassin's Creed Origins ble utgitt, og hele 53 timer for den siste delen, Assassin's Creed Valhalla. Det vil sannsynligvis ta godt over 100 timer å oppnå en gjennomspilling av ferdigstillelse.

Venner med andre forpliktelser aksepterer ganske enkelt at de ikke kommer til å se slutten på slike spill, og kanskje ikke en gang starter dem. Hvorfor gå inn i det når du bare noen gang vil se en brøkdel av det som tilbys? Klarer et spill til og med å tilby 40-50 timer med solid underholdende moro? Det er et stort spørsmål, med mange spill som fyller timene ved å lage for lange introduksjoner eller oppmuntre deg til å fullføre ikke-helt-interessante sideoppdrag. Kvalitet fremfor kvantitet er ikke alltid tilfelle her, og for de som har kort tid kan det føles meningsløst å begynne.

Balansen er god

Image
Image

Ikke alle spillserier har imidlertid slitt med krypende lengder. 2018-tittelen, Marvel's Spider-Man, og mer nylig remasteren, tar omtrent 16 timer å fullføre. Det er en for det meste hyggelig tid også, med relativt lite fyllstoff. Det å bare svinge seg rundt i NYC er en gledelig opplevelse, med en serie samleobjekter som faktisk legger til historien ved å fortelle deg mer om Spidey, i stedet for å føle seg som en unnskyldning for å gjøre spillet lengre.

Den strammere opplevelsen går enda lenger med Marvels Spider-Man: Miles Morales -en spinoff fra det originale spillet. Hovedhistorien tar bare omtrent åtte timer å fullføre, og til og med en hel serie med å tilegne seg alt spillet har å tilby tar bare 17 timer. Det er også en langt sterkere opplevelse, ved å kutte ned på unødvendig ekstrautstyr og fokusere på å være en kul superhelt og løse gåter. En slik relativ korthet føles styrkende.

Ikke glem privilegiet

Når man ser på lengden på spill, er det lett å glemme sitt privilegium. Jeg er økonomisk trygg og kan derfor kjøpe flere spill enn jeg noen gang kunne som barn. I motsetning til dette, da jeg var yngre, ville jeg bevisst oppsøke lengre spill for å få bedre valuta for pengene. Jeg forstår kampen.

Det er imidlertid viktig å vurdere et spills verdi for tiden din også. En fersk tittel som føles som om den mangler respekt for din begrensede fritid, er Final Fantasy VII Remake. Det er en nyinnspilling av en tidlig del av den originale Final Fantasy VII – en del som opprinnelig tok rundt åtte timer å fullføre. Nyinnspillingen strekker seg til nesten 35 timer. Det er mye fyllstoff der inne med såk alte "fetch"-oppdrag som distraherer deg fra de mer interessante delene av historien. Den føles lang, spesielt hvis du husker hvordan originalen føltes, med sin livlige og raskt bevegelige historie.

Er mer virkelig bedre hvis du ikke kan se alt? Jeg er ikke sikker. Slike spill kan vare lenger, men de vil sikkert føles slik også. Noen ganger er kortere virkelig søtere.

Anbefalt: