Jabra Talk 25 anmeldelse: En kort ladetid for utvidet samtale

Innholdsfortegnelse:

Jabra Talk 25 anmeldelse: En kort ladetid for utvidet samtale
Jabra Talk 25 anmeldelse: En kort ladetid for utvidet samtale
Anonim

bunnlinjen

Takket være et slankt design og komfortabel ørepakning, er Jabra Talk 25 en flott måte å snakke i opptil åtte timer håndfri på.

Jabra Talk 25

Image
Image

Vi kjøpte Jabra Talk 25 slik at vår ekspertanmelder kunne teste og vurdere den grundig. Fortsett å lese for hele produktanmeldelsen vår.

Hvis du ofte snakker i telefonen hjemme eller på kontoret, kan et Bluetooth-hodesett som Jabra Talk 25 være uvurderlig. Talk 25 kan skryte av opptil 8 timers taletid og opptil 10 dager standbytid, noe som var mer enn nok til å dekke hjemmekontorets behov. For å teste dette Bluetooth-hodesettet evaluerte jeg ytelse, batterilevetid, komfort og design. Les videre for å se hvordan det gikk.

Design: Lite og moderne

De fleste Bluetooth-hodesett på markedet har alle lignende kvaliteter: de er slanke, kompakte og svarte. Jabra Talk 25 endrer ikke designet drastisk, det er en elegant, kompakt øretelefon laget av svart polykarbonat, på 4,2 x 1,3 x 6,9 tommer (LWH). Designet er fint fordi det ikke er åpenbart synlig eller tydelig i øret ditt. Tot alt sett ser det ganske profesjonelt ut og passer for et arbeidsmiljø.

I motsetning til andre Bluetooth-headset jeg har prøvd, er Jabra Talk 25 veldig, veldig liten. Fargen kan gjøre den vanskelig å få øye på hvis du legger den fra deg og glemmer hvor du har satt den. I denne spesielle enhetens tilfelle mistet jeg den i tre dager før jeg snublet over den igjen - og denne hendelsen var ikke en isolert hendelse. Mer om det nedenfor.

Image
Image

Komfort: Komfortabel, men løs

Med ørekroken er Talk 25 behagelig på øret, selv etter 6+ timers bruk. Bekymringen er imidlertid at kroken på øret mitt er løs, og mens jeg beveget hodet i løpet av dagen, kunne jeg kjenne headsettet sprette.

Vanligvis ville jeg ikke ha bekymret meg for denne løse passformen, men den f alt av øret to ganger i løpet av 25 timers testing, noe som er to ganger for mye for min preferanse. Hvis du er på farten, innser du kanskje ikke engang at den f alt av før telefonen din kunngjør at den er frakoblet. Med en Bluetooth-rekkevidde på opptil 10 meter eller 33 fot er det for risikabelt, selv for en enhet som er budsjettvennlig.

Konfigurasjonsprosess: Lad det først

Heldigvis kommer Jabra Talk 25 forhåndsladet til 50 prosent. Det anbefales at du lader den til batteriet er fullt. Hvis du har litt tid til overs, tar det bare én time å fullføre den første ladingen, og deretter kan du koble headsettet til telefonen. Sørg for å slå på både telefonen og Bluetooth-enheten. Derfra må du finne og pare Jabra Talk 25 i telefonens Bluetooth-innstillinger.

Image
Image

Ytelse og tilkobling: Flott for generell bruk

Jeg testet Jabra Talk 25 med min Samsung Galaxy S10, og da jeg tok min første telefonsamtale, braste lyden gjennom øret mitt takket være 11M dynamiske høyttalere. Lydkvaliteten var solid, og manglet alvorlige tilfeller av forvirring eller forvrengning. Folk på mottakersiden av telefonsamtalene mine kunne høre stemmen min i naturlige toner, uten bakgrunnsstøy. Med de manuelle volumjusteringsknappene på toppen av enheten, kan lyden endres for å passe dine behov. Denne funksjonen skiller seg fra andre modeller, hvorav noen har automatisk volumjustering.

En ting jeg savnet var en stemmeassistentknapp. Selv om du kan konfigurere den manuelt på Android eller iPhone, er det ikke noe stemme alternativ som lar deg åpne apper, starte navigering eller spille musikk. De eneste talemeldingene du får er for batteri og tilkobling. Riktignok, selv om dette ikke er en stor sak for vanlig bruk av hodetelefoner, kan du se andre steder hvis du vil ha en håndfri enhet.

Jabra Talk 25 tilbyr også 33 fots trådløs rekkevidde. For å teste i det treetasjes huset mitt, la jeg telefonen i tredje etasje mens jeg gikk ned til kjøkkenet mitt i første etasje for en matbit. Det var ikke før jeg var godt inne på kjøkkenet mitt at Jabra fort alte meg at jeg var frakoblet. Selvfølgelig vil flere vegger, dører og andre enheter øke forstyrrelsen.

Lydkvaliteten var solid, uten alvorlige tilfeller av forvirring eller forvrengning.

Batteritid: Aktivitetsavhengig

Jabra Talk skryter av at Talk 25s litium-ion-batteri kan vare opptil 8 timers taletid, med 10 dager standby-tid. Når det kom til å snakke på enheten eller koble til et Zoom-møte, reflekterte batterilevetiden nøyaktig den tilgjengelige taletiden.

Et stort tilbakeslag er imidlertid at det ikke er en knapp å trykke på for å sjekke gjenværende taletid, i motsetning til andre modeller. Selv om det er en knapp på utsiden som kan koble fra headsettet og sette det i hvilemodus, forteller den deg ikke gjenværende taletid. For å sjekke batterilevetiden må du sjekke telefonen eller bruke Jabra-appen.

Når det kommer til strømming av media, tar Jabra Talk 25 et hardt slag på batteriet. Dette hodesettet er egentlig ikke ment for strømming siden du bare har monolyd, men det kan tjene formålet på et blunk.

Designet er fint fordi det ikke er åpenbart synlig eller tydelig i øret ditt. Tot alt sett ser det ganske profesjonelt ut og passer for et arbeidsmiljø.

Pris: Lys på lommeboken

Mange Bluetooth-hodesett kan være nærmere det tresifrede området, så Jabras prislapp på $40 (vanligvis mindre på Amazon) er et velkomment tillegg til et mettet marked. Riktignok kommer det ikke med fancy funksjoner, som stemmeaktivering for Google eller Siri, men hvis du trenger et vanlig Bluetooth-headset, er dette et flott prispunkt.

Image
Image

Jabra Talk 25 vs. Jabra Talk 45

Jabra-familien er mildt sagt omfattende. Hvis du ikke liker én modell av Bluetooth-headsettet, er det en god sjanse for at en annen Jabra-enhet vil passe dine behov helt fint. På denne måten testet vi Jabra Talk 25 mot en dyrere modell: Jabra Talk 45 (se på Amazon). Jabra Talk 45 er litt mer klumpete, og i motsetning til den slanke svartheten til Talk 25, har Talk 45 en oransje øreinnsats, en sølvstripe som fungerer som en knapp, og en gjennomsiktig øreplast. Begge har moderne design.

Jabra Talk 45 kommer med en dedikert Siri/Google-knapp å trykke på, men for $50 mer koster det definitivt forbrukeren. Den kommer også med en andre innebygd mikrofon som er designet for å redusere omgivelsesstøy og forbedre stemmene i samtalen. Det fungerer nesten for bra, men på et tidspunkt bestemte en av hundene mine at de ville bli hørt under Zoom-møtet, og kollegene mine ble møtt av bjeffing av Old English Sheepdog. Testing av begge viste ingen stor forskjell i lyd- og stemmekvalitet, så det avhenger virkelig av hva du foretrekker når det kommer til de andre funksjonene.

Selv batterilevetiden er ikke så forskjellig. Mens Jabra Talk 25 har opptil 8 timers taletid, får Jabra Talk 45 kun 6 timers taletid batterilevetid. Det er ikke så stor forskjell, men hvis du egentlig snakker mesteparten av arbeidsdagen din, er Talk 25 et bedre valg.

Et grunnleggende, rimelige Bluetooth-hodesett kan dekke grunnleggende behov

Selv om prislappen til Jabra Talk 25 ikke tillater superfine alternativer som en dedikert Siri/Google-knapp, er det et solid, grunnleggende Bluetooth-headset. Batterilevetiden gjør den til et godt valg for omfattende daglig bruk. Bare pass på at den sitter så tett på øret som mulig.

Spesifikasjoner

  • Product Name Talk 25
  • Produktmerke Jabra
  • UPC B07FMJ29WH
  • Pris $27,99
  • Produktdimensjoner 4,2 x 1,3 x 6,9 tommer
  • Kompatibilitet iOS og Apple
  • Tilkobling Kun Bluetooth, USB-port for lading

Anbefalt: