Why Echo Frames Could Be a Privacy Nightmare

Innholdsfortegnelse:

Why Echo Frames Could Be a Privacy Nightmare
Why Echo Frames Could Be a Privacy Nightmare
Anonim

Key takeaways

  • Amazons Echo-rammer er kamerafrie, men tilbyr en lydtilkobling til Alexa.
  • Små høyttalere sender lyd inn i ørene dine.
  • Du kan legge til reseptbelagte linser, akkurat som alle innfatninger.
Image
Image

Amazons nye Echo Frames er nå tilgjengelig for alle som vil ha dem. Disse smarte brillene klarer å unngå mange personvernproblemer ved å droppe kameraene og i stedet fokusere på lyd.

Echo Frames er stort sett bare en Alexa-høyttaler, innebygd i et par briller. Men det er nok for mange mennesker, med den bonusen at glassene ikke blir klumpete og tøffe. Smarte lydassistenter kan også være en stor fordel for personer med begrenset syn.

"For blinde eller svaksynte mennesker kan lyd-AR utvide deres evne til å samhandle med verden betydelig," sa lydkunstner og augmented reality-forfatter Halsey Burgund til Lifewire via e-post.

Echo Frames

Echo Frames ser ut som vanlige brilleinnfatninger, med litt klumpete armer. De inneholder mikrofoner og små høyttalere som leder lyd inn i ørene dine, "samtidig som de minimerer hva andre kan høre," ifølge produktbeskrivelsen Sammenlignet med noe som AirPods, er batterilevetiden dårlig- bare fire timers lyttetid. Igjen, disse er egentlig ikke designet for lengre musikklytting.

Ideen er at disse rammene alltid er koblet til Amazons smarte assistent, Alexa, via Alexa-telefonappen. Eller du kan også bruke dem med Siri eller Google Assistant. Gitt hvor mye bedre Alexa er enn Siri, men hvis du er en iPhone-bruker, vil du kanskje gå med Amazons versjon.

Image
Image

Rammene koster $249,99 per par, og leveres med reseptfrie linser. Du kan få dine egne linser montert hos din vanlige optiker.

Audio AR?

Den beste egenskapen til disse brillene er at de er usynlige. Ikke bokstavelig t alt, selvfølgelig. Med AirPods eller andre hodetelefoner antar folk umiddelbart at du er blokkert. Men når vi ser briller, ignorerer vi dem. Det er der de regisserte høyttalerne vinner: du kan fortsatt høre assistenten din, men ørene dine er ikke blokkert. Man lurer på om beinledning kan ha vært et enda bedre valg, men dette er godt nok.

Fordelene med alltid tilgjengelig lyd, kombinert med en alltid tilgjengelig stemmeassistent, er mange. "Audio AR kan være veldig nyttig i situasjoner der det er avgjørende at øynene dine ikke blir distrahert av visuelle forsterkninger," sier Burgund.

Enten det er å kjøre bil, betjene tunge maskiner eller bare være i et dynamisk miljø med fysiske farer, kan det å kunne motta relevant informasjon gjennom ørene mens du holder øynene fullt engasjert i omgivelsene gjøre visse opplevelser mer tilgjengelige og sikrere.«

Audio AR vinner også over visuelle AR-bilder og tekst som projiseres inn i brillene dine for å gi en "heads-up-skjerm", eller HUD-fordi den er ikke-retningsbestemt. Lyd kan tilby diskrete varsler uten at du trenger å fokusere på dem. Du bare legger merke til dem. Visuelle meldinger må legges merke til, deretter ses på og leses, eller tolkes. For å formidle tett informasjon, er tekst og bilder best, men for omgivelsesbevissthet er lyd mye bedre.

“I tillegg kan AAR [lyd AR] være mye mer oppslukende gitt menneskets evne til å lytte til hele omgivelsene samtidig, sier Burgund.

Personvern

Selv om Echo Frames ikke har den åpenbare skumlen til et kamera foran, noe som var det som gjorde det for Google Glass, har de fortsatt en mikrofon som alltid lytter. Det er én ting å sette dette i en høyttaler som er begrenset til hjemmet ditt, men når du tar den ut offentlig, avlytter du potensielt alle forbipasserende.

For blinde eller svaksynte kan lyd-AR utvide deres evne til å samhandle med verden betydelig.

Lagt til dette er Amazons personvernoppføring. Den samarbeider allerede med politiavdelinger for å gjøre opptak tilgjengelig fra ringeklokkene. Den samler også inn opptak fra Alexa-historien din. Vil du virkelig være i nærheten av noen som har på seg en Amazon-tilkoblet mikrofon?

Fremtiden

Det virker uunngåelig at AR blir mainstream, med Amazons Echo Frames og Apples AirPods Pro. Og Apples arbeid med LiDAR-kameraer i sine iPhones og andre AR-eksperimenter antyder sterkt om en slags Apple-briller i fremtiden.

Dette er flott for folk som vil ha det, men for alle som bryr seg om personvern er det et mareritt. Og omtrent som andre som fritt deler adressebøkene sine med Facebook, er det ingenting du kan gjøre med det. Du må bare krysse fingrene for myndighetslovgivning, eller aldri forlate hjemmet ditt.

Anbefalt: