Hvordan endre Alexas språk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan endre Alexas språk
Hvordan endre Alexas språk
Anonim

What to Know

  • Trykk Devices, velg et enhetsnavn for å åpne Device Settings, og trykk på Språk.
  • Velg et språk og trykk på OK.
  • Gjenta for hver enhet.

Slik endrer du språket Alexa-enheten din bruker. North American Echo-enheter kommer programmert på amerikansk eller kanadisk engelsk, men de snakker flytende tysk, spansk, italiensk, kinesisk og flere andre språk også.

Det kan hende at enkelte funksjoner ikke fungerer på språk som er forskjellige fra regionen der du bor.

Hvordan endre språk på Alexa-appen

Selv om du kan endre språket for individuelle Echo-enheter, må du fortsatt gjøre endringen i Alexa-appen din. (Det finnes også en Alexa-app for iPhone.)

Åpne appen, og følg deretter disse trinnene for hver enhet.

  1. Trykk på Devices nederst til venstre på skjermen. Rull for å finne enheten du vil endre språket på.
  2. Trykk på enhetsnavnet for å åpne skjermen Device Settings.
  3. Rull ned og trykk på Språk.
  4. Trykk på språket du vil bruke på enheten.

    Image
    Image

    Du kan se et advarselsvindu som indikerer at språket ikke støttes fullt ut i landet ditt, og at spesifikke evner, ferdigheter, musikk og innhold kan bli utilgjengelig. Trykk OK.

Appen kan dukke opp med et annet vindu som sier at enheten din vil fortelle deg når språket har endret seg, men dette skjer ikke for de fleste. I stedet ser de endringen reflektert med en hake ved siden av det nye språket.

Hvis du ikke liker språket du valgte eller ønsker å endre det tilbake, følg instruksjonene ovenfor og velg enhetens og regionens originalspråk.

Spill med forskjellige språk

Det finnes flere engelske versjoner. Hvis du for eksempel vil at Alexa skal snakke engelsk med australsk aksent, kan du velge engelsk (Australia) for å oppnå det.

Ha det gøy med det også, og prøv forskjellige engelske aksenter. Eller, hvis du ønsker å forbedre ferdighetene dine på et nytt språk, velg det du trenger for å øve og snakke med Alexa på det språket.

Den er imidlertid optimalisert for å forstå medfødte språktalere, så ikke bli overrasket om den ikke kan forstå deg på et nytt språk du har valgt. Hvis den ikke svarer eller virker forvirret, velg et nytt språk du er flinkere til å snakke.

Den kan snakke på ni forskjellige engelske dialekter, tre franske dialekter, tysk (tysk), spansk, italiensk og noen kinesiske og japanske dialekter.

La Alexa snakke flere språk

Alexa kan til og med snakke flere språk samtidig. Hvis du for eksempel sier "Alexa, snakk engelsk og spansk", vil den gjenkjenne begge språkene og svare deretter. For å fjerne et språk, si «Slutt å snakke engelsk» eller «Slutt å snakke spansk».

Med Live Translation-funksjonen kan Alexa oversette samtaler i sanntid. Hvis du for eksempel sier «Alexa, oversett spansk», vil Alexa gjenta alt den hører på engelsk.

Du må følge denne enkle prosessen separat for hver enhet du vil endre. Det er fordi oppdateringen ikke vil gjelde universelt for alle enhetene du måtte eie. For eksempel kan du endre språket til spansk på Echo Dot på soverommet ditt, men Echo Show på kjøkkenet ditt vil fortsatt snakke engelsk.

Anbefalt: