Verizon introduserer en ny linje med Soundbar-høyttalere

Verizon introduserer en ny linje med Soundbar-høyttalere
Verizon introduserer en ny linje med Soundbar-høyttalere
Anonim

Verizon samarbeider med det luksuriøse lydmerket Bang & Olufsen for å bringe høykvalitetslyd til hjemmet via to nye lydplanker.

I følge den offisielle kunngjøringen er Stream TV Soundbar og Soundbar Pro, som selges til henholdsvis $399,99 og $999,99, eksklusivt for Verizon og har selskapets nye strømmeplattform. Begge lydplankene har innebygd 4K HD-streaming for lyd og skjerm i kinokvalitet.

Image
Image

Lyden av høy kvalitet på base Stream TV Soundbar skyldes de fem Bang & Olufsen-høyttalerne og Dolby Atmos virtuell surroundlyd. Soundbar Pro tar det enda lenger med ni høyttalere på toppen av Dolby Atmos for en enda bedre opplevelse.

Begge modellene kommer med automatisk valg av lydfelt, som oppdager hva du ser på og justerer lyden deretter. Verizon gir eksemplet med høyttalerne som øker dialogen spesielt blant et støyende sportspublikum.

Lydplankene kommer med flere HDMI-porter for å tjene som en lydhub for flere enheter, for eksempel videospillkonsoller og Blu-ray-spillere. Og som tidligere nevnt, er Verizons nye Stream TV-plattform innebygd i lydplankene.

Stream TV samler mange forskjellige strømmetjenester på den nye plattformen. Tjenester som Disney+, Netflix og HBO Max kjører på Android TV og kan nås i grensesnittet, og mange flere er tilgjengelige.

Image
Image

Begge lydplanker kommer også med en stemmedrevet fjernkontroll med Google Assistant for å hjelpe deg med å lete etter den nyeste filmen eller justere volumet.

Stream TV Soundbar og Soundbar Pro er for øyeblikket tilgjengelig for kjøp på Verizons nettsted.

Anbefalt: