Amazon introduserer nye Echo Show-enheter med oppgraderinger

Amazon introduserer nye Echo Show-enheter med oppgraderinger
Amazon introduserer nye Echo Show-enheter med oppgraderinger
Anonim

Amazon annonserte onsdag oppdateringer til sine Echo Show-enheter, samt en barneversjon av smarthjemenheten.

Echo Show 5 og Show 8 får noen bemerkelsesverdige oppdateringer, inkludert et 2-megapiksel frontkamera på Show 5 og et 13-megapiksel kamerasystem med et 110-graders synsfelt på Show 8.

The Echo Show 5 får også et merkbart prisfall, til $84,99 fra $89,99, og kommer i en ny farge: dyphavsblått.

Image
Image

Mens det meste av resten av Echo Show 5 forble det samme, oppdaterte Amazon også Echo Show 8s prosessor fra MediaTek 8163 til MediaTek 8183.

The Echo Show 8 låner også fra den nå avviklede Echo Show 10 med en panorerings- og zoomfunksjon du kan bruke mens du er på videosamtaler, slik at alle forblir sentrert i rammen. Det er til og med nye augmented reality-effekter i Echo Show 8 for å sende animerte "reaksjoner" under videosamtaler, eller for å velge egendefinerte virtuelle bakgrunner.

En annen stor kunngjøring er tillegget av Echo Show 5 Kids. Følger i fotsporene til Echo Dot for Kids, den nye Echo Show-enheten inkluderer et gratis abonnement på Amazons Kids+ i ett år og en Alexa som passer for barn som gir leksehjelp og muligheten til å lage vitser. Echo Show 5 Kids kommer også med to års garanti fordi, vel, barn.

Alle tre nye Echo Show-enhetene er tilgjengelige for forhåndsbestilling nå for en leveringsdato i juni. Echo Show 5 er $84,99, Echo Show 5 Kids er $94,99, og Echo Show 8 er $129,99.

Amazon debuterte opprinnelig med Echo Show-enhetene i 2017 som en ny smarthøyttaler med skjerm for å foreta videosamtaler, vise smartkamerafeeder, surfe på YouTube, lage visuelle gjøremålslister og mer.

Anbefalt: