Eksperttestet: De 7 beste reisemusene i 2022

Innholdsfortegnelse:

Eksperttestet: De 7 beste reisemusene i 2022
Eksperttestet: De 7 beste reisemusene i 2022
Anonim

Hvis du alltid er på farten, er det avgjørende å eie en av de beste reisemusene. Reisemus lar håndleddene dine ha komforten til hjemmedatabehandlingen din satt opp hvor som helst. Disse musene kobles til den bærbare datamaskinen din (og kan kobles til skrivebordet ditt), og skaper mer mobilitet enn den tradisjonelle styreflaten.

Kabler betyr noe. Når det ikke er noen lang ledning å løsne under pendlingen, vet du at du har en flott reisemus. Det finnes alternativer med uttrekkbare ledninger som Sabrent Mini Travel Mouse, eller trådløse alternativer som VicTsing Wireless Mouse and Mouse Pad, som kommer med en musematte!

Du kan tilpasse behovene dine når du velger de beste reisemusene for deg!

Beste trådløse: VicTsing trådløs mus

Image
Image

VicTsing har så mange funksjoner pakket inn at det er nesten ufattelig at denne lille musen er så budsjettvennlig. La oss kjøre dem ned: musen kommer med fem justerbare optimaliserte CPI-innstillinger (som indikerer sporingshastigheten til musen) - 800, 1200, 1600, 2000 og 2400. Når du har satt følsomheten riktig, kan du satse på at tingen vil vare lenge siden selskapet testet den for 5 000 000 tastetrykk. 2,4 GHz trådløs og den optimaliserte brikken gir mulighet for trådløs tilkobling opptil 33 fot unna. Ergonomien er også gjennomtenkt med spor og innrykk for hver finger, mens batterilevetiden sikrer mest mulig spill på en enkelt AAA. Til slutt støtter musen stort sett alle OS under the sun med kompatibilitet for Windows, Mac og til og med Linux.

"Når det gjelder komfort, var dette vår favoritt reisemus vi testet, siden musen har riller designet for selv de mindre fingrene på høyre hånd. " - Rebecca Isaacs, produkttester

Image
Image

Beste kompakte: Logitech Ultrathin Touch Mouse T630

Image
Image

Logitechs Ultrathin Touch Mouse T630 er trådløs, veier 6,88 gram og måler 1,73 x 5,43 x 4,09 tommer. Den bærbare T630 er omtrent på størrelse med et kredittkort og er bygget med en børstet metallisk kropp og glatt silkeaktig overflate. I motsetning til andre bærbare mus på listen, inkluderer den trådløs Bluetooth-teknologi for tilkobling og lader via USB til full lading på bare minutter. Enheten har intuitive bevegelser med Windows 8 som å forstørre bilder og rulle.

Merk at siden det ikke er noen universell kompatibel enhet, kommer T630 i to versjoner for Mac og Windows.

"Vår eneste bekymring når det gjelder ytelse med Logitech var rulleknappen. Den føltes rykkete, selv med optimale innstillinger på kontrollpanelet. " - Rebecca Isaacs, produkttester

Image
Image

Beste budsjett: Sabrent Mini Travel USB Optical Mouse

Image
Image

Sabrents Mini Travel USB Optical Mouse er den beste på listen for rimelige priser. Dette er musen som møter middelveien i både pris og verdi; du vil betale en overkommelig pris for en av de høyest rangerte reisemusene på Amazon til dags dato.

Sabrents kablede mini-reisemus har en "plug-and-play"-funksjon der den ikke krever noen programvare for installasjon: den er kompatibel med både PC-en og Mac-en. Dens ultraportable design betyr at den bare veier 1,5 gram og måler 2,44 x 6,46 x 1,57 tommer. Den inkluderer en robust og lett ABS for stille klikking, et multifunksjonshjul, samt en 1200 DPI for optisk sporingspresisjon.

Merk at den kun kommer i svart.

"Det er viktig å huske på at dette er en kablet, ergonomisk mus som er avhengig av en USB-porttilkobling. Så selv om den ikke krever noen batterier, kan det være problematisk hvis du trenger mer enn 25 tommer kabel gir. " - Rebecca Isaacs, produkttester

Image
Image

Best for komfort: Microsoft RVF-00052 Arc Touch Mouse

Image
Image

En av de desidert mest interessante og banebrytende reisemusene der ute er Microsofts RVF-00052 Arc Touch Mouse. Den er bygget med en fleksibel buet design som kan manipuleres og bøyes for å forvride seg til din komfort, samt flate for enkel oppbevaring.

Microsofts Arc Touch Mouse inkluderer ikke et fysisk rullehjul, men reagerer i stedet med presisjon på bevegelseshastigheten til fingeren på sensoren. Den bruker en lett vibrasjonstilbakemelding for å skanne gjennom dokumentene og nettsidene dine. RVF-00052 inkluderer BlueTrack-teknologi, designet med kombinasjonen av optiske og presisjonslasere, noe som gjør den tilpasbar til enhver overflate.

I tillegg inkluderer denne musen to AAA-batterier med en batterilevetid på opptil seks måneder og er kompatibel med de nyeste operativsystemene på markedet.

"Selv om det kan fungere på tvers av flere overflater, kan du forvente noe ofre på sensorisk teknologi, spesielt på mer herdede overflater som skrivebord i imitert tre." - Rebecca Isaacs, produkttester

Image
Image

Beste design: Verbatim Mini Travel Optical Mouse Metro Series

Image
Image

Den lille Verbatim Mini Travel Optical Mouse måler 8,5 x 1,5 x 4,9 tommer og veier bare tre gram. Den har en uttrekkbar USB-kabel og tilbyr et USB 2.0-grensesnitt som er kompatibelt med USB 1.1. havner. Den fungerer med alle moderne operativsystemer over hele linja, inkludert Mac OSX, Windows 7 og Linux-kjernen 2.6 og høyere. I motsetning til noen andre mus på listen, tilbyr Verbatim en ett års begrenset garanti i tilfelle noe går g alt med musen din. Kjøpere elsker produktet for det lille allsidige designet. Fargene kommer i svart, blått, rosa, lilla, rødt og grønt.

Beste kablede: Targus-ledningslagring optisk mus AMU76US

Image
Image

Targus' Cord-Storing Optical Moue AMU76US har en ergonomisk form og design, en uttrekkbar USB-kabel og 1000 DPI optiske sensorer. Den Targus Cord-lagring optiske musen AMU76US veier bare 3,2 gram og måler 2,25 x 1,5 x 4,25 tommer. Den kommer i en svart og grå design og er kompatibel med både Windows- og Mac-operativsystemer. Leveres med ett års garanti.

Best for gaming: Logitech G403

Image
Image

Razer har fortjent sin plass på disse listene som en slags bransjestandard for vanlig spillutstyr. Men etter å ha gjennomsøkt utvalget, endte vi opp med en av Logitechs beste spillhester. G403 kommer med sitt eget sett med imponerende spesifikasjoner: en responsrate på 1 ms på 1000 Hz (både trådløst og på USB), en glidekoeffisient som konkurrerer med til og med kablede hjemmemus, en 20 millioner klikk-holdbarhetsvurdering, en 32- bit ARM-prosessor, samt muligheten til å tilpasse LED-fargen opp til 16.8 millioner forskjellige måter. I tillegg, hvis du går tom for batteri, muliggjør det samtidig lading og kablet drift. Men vår favorittdel med dette er at tingen ikke ser unødvendig prangende ut som de fleste spillmus, så det vil være like hjemme å svare på e-post på toget som det å eie FPS-motstandere på hotellrommet ditt.

Hva du skal se etter i en reisemus

Uttrekkbar ledning

Velg en reisemus som kommer med en uttrekkbar USB-ledning hvis du trenger en mus med ledning. Det fine med en uttrekkbar USB-ledning er at den gjør musen så mye enklere å pakke sammen og lagre på den begrensede plassen du jobber med.

Image
Image

Wireless

Hvis du ikke har noe imot å pakke ekstra batterier, er trådløse mus gode reisefølge. Siden det ikke er noen ledning å bekymre seg for, står du fritt til å plassere musen på hvilken overflate som er praktisk. Se etter en som bruker Bluetooth i stedet for en proprietær tilkobling hvis du ikke vil måtte bekymre deg for dongler.

Optisk vs. Laser

Optiske mus er mindre nøyaktige og følsomme enn lasermus, men de fungerer bedre på et bredere spekter av overflater. Hvis du ikke tror du alltid vil ha en perfekt overflate tilgjengelig, og du ikke ønsker å dra rundt en stiv musematte, velg en optisk mus eller en hybrid.

Anbefalt: