Verizon introduserer romlige lydfunksjoner kjent som adaptiv lyd

Verizon introduserer romlige lydfunksjoner kjent som adaptiv lyd
Verizon introduserer romlige lydfunksjoner kjent som adaptiv lyd
Anonim

Verizon kunngjorde at de ville bringe nye romlige lydfunksjoner til flere telefoner, og starter med Motorola One 5G UW Ace.

Telefonoperatøren kunngjorde et helt nytt Verizon Adaptive Sound-system på onsdag som den sier vil la deg "oppleve musikk, spill, filmer og møter som aldri før." Den første telefonen med det nye adaptive lydsystemet med Dolby Atmos-aktivert innhold er Motorola One 5G UW Ace, som er tilgjengelig for kjøp nå.

Image
Image

Droid Life rapporterte at Verizon også vil legge til Adaptive Sound til Motorola Edge+ i en ny oppdatering av enheten.

Verizon sa at dens Adaptive Sound vil gi en "romlig surround-opplevelse uavhengig av hvilket merke av hodetelefoner, lydplanker eller øreplugger du bruker eller hvilket program du ser på eller lytter til, inkludert Dolby Atmos-aktivert innhold."

Selskapet la til at du kan oppleve Verizon Adaptive Sound med alle programmer for å lytte til musikk, videoer eller spill. Flere enheter vil ha Adaptive Sound-funksjoner i fremtiden, og en over-the-air programvareoppdatering er under arbeid for å legge til den nye funksjonen til noen eksisterende Verizon-enheter.

… du kan oppleve Verizon Adaptive Sound med alle apper for å lytte til musikk, videoer eller spill.

Verizon er den siste som har lagt til romlige lydfunksjoner etter at Apple la til romlig og tapsfri lyd for Apple Music-sanger forrige måned. Romlig lyd er et 360-graders lydformat som kan skape en surround-lydeffekt til det du hører på. Det er flott for filmer og oppslukende videospill.

CNET bemerker at siden romlig lyd er langt mer kompatibel med flere enheter, trenger du ikke noen spesifikk enhet eller et par hodetelefoner for å oppleve lyden. Verizon fort alte CNET at Adaptive Sound ville få billige hodetelefoner til å høres ut som om de var dyrere med "forbedret vokal tilstedeværelse, skarp diskant og oppslukende romlige detaljer."

Anbefalt: