Roblox-hit med nok et langt strømbrudd

Roblox-hit med nok et langt strømbrudd
Roblox-hit med nok et langt strømbrudd
Anonim

Populært åpent-verden-spill Roblox har blitt rammet av et omfattende avbrudd, til stor forferdelse for fans over hele verden.

Ifølge Downdetector startet strømbruddet rundt klokken 18:40 EST 3. mai, med en topp på nesten 900 rapporter på det tidspunktet. Den gode nyheten er at utviklerne er godt klar over strømbruddet og jobber for tiden med det, men den dårlige nyheten er at ingen vet når det vil være over.

Image
Image

Når det er sagt, ser det ut til at spillet kommer tilbake for noen mennesker. En Twitter-fankonto, @Roblox_RTC, rapporterer at spillet kommer tilbake for noen spillere, men veldig sakte. Kontoen fortsetter senere med å si at spill og sider lastes sakte og det fortsatt er noen feil. Uansett kan strømbruddet snart være over.

Det verste er at dette ikke kunne kommet på et mer ubeleilig tidspunkt. 3. mai avslørte Roblox at de jobber med Spotify på en ny satsing. Musikkstrømmetjenesten avslørte at den opprettet Spotify Island, et digit alt rom i Roblox der spillere kan lage musikk, spille spill og samhandle med musikalske artister.

Image
Image

Og dette er ikke den første Roblox-spillerne opplevde et strømbrudd. I oktober 2021 var det et strømbrudd som varte i tre hele dager. Det så ut til å ha vært forårsaket av store overbelastningsproblemer.

Årsaken til dette nylige strømbruddet er ikke oppgitt, vi forventer at det vil komme mer informasjon i nær fremtid.

Anbefalt: