PetSafe He althy Pet Automatic Feeder Review: Enkel vektkontroll

Innholdsfortegnelse:

PetSafe He althy Pet Automatic Feeder Review: Enkel vektkontroll
PetSafe He althy Pet Automatic Feeder Review: Enkel vektkontroll
Anonim

bunnlinjen

The PetSafe He althy Pet Simply Feed er den mest allsidige automatiske materen på markedet med programmeringsmuligheter som gjør at den kan brukes til kjæledyr i alle størrelser.

PetSafe He althy Pet Automatic Feeder

Image
Image

Vi kjøpte PetSafes He althy Pet Automatic Feeder slik at vår ekspertanmelder kunne teste og vurdere den grundig. Fortsett å lese for hele produktanmeldelsen vår.

The PetSafe He althy Pet Simply Feed er en automatisk kjæledyrmater som har programmeringsmuligheter for å møte alle kjæledyreieres behov. Designet er dyresikkert og fungerer med de fleste typer og størrelser kjæledyrfôr, og batteriene varer i omtrent ett år. Den høye prisen er kanskje ikke verdt det hvis du bare trenger å mate en liten katt eller hund etter en tidsplan, men hvis du trenger programmerings alternativene for å kontrollere kjæledyrets vekt eller hvor raskt de spiser, tilbyr denne materen mer enn noen annen.

Image
Image

Design: En funksjonell, men ikke estetisk tiltalende kjæledyrmater

Med et fotavtrykk på 19 x 9 tommer tar PetSafe He althy Pet like mye plass som en gjennomsnittlig kaffetrakter. Enten du vil mate kjæledyret ditt på en benkeplate, i et hjørne eller gjemt under et bord, er maskinen liten nok til å holde seg unna. Skyvelåslokket er laget av mørk, gjennomskinnelig plast, slik at gjenværende mat er synlig uten å måtte åpne materen. Vi hadde ingen problemer med å demontere maskinen for rengjøring. Transportbåndet bør rengjøres med en tannbørste, men alle de avtakbare delene som lokket, beholderen, bollen og plastbolleholderen tåler oppvaskmaskin fra øverste hylle.

Materen leveres med en avtagbar skål i rustfritt stål som passer inn i skålholderen i plast for å holde den på plass. Plastskåler kan forårsake allergirelatert akne hos kjæledyr, så rustfritt stål er en gjennomtenkt vurdering.

For folk som foretrekker å koble til maskinen, er en strømadapter tilgjengelig for under $15.

De fleste kjæledyrskåler vi testet fungerte med maskinen, men enkelte saktematingsboller var for langt unna sjakten til at mat kunne havne i dem. Rennen er heller ikke i stand til å fylle to separate skåler, noe som personer med flere katter kan finne uønsket. Heldigvis er denne kjæledyrmateren så populær at folk har laget ettermarkedsmontører som lar den brukes med to eller tre kjæledyr.

Strøm: Velg mellom batterier eller en strømadapter

Fire D-celle-batterier vil drive maskinen i omtrent ett år. En batterilevetidsindikator på LCD-skjermen gir trygghet til brukere som kan bekymre seg for at batterier skal dø mens de er borte. For folk som foretrekker å koble til maskinen, er en strømadapter tilgjengelig for under $15. Vi fant ut at det var å foretrekke at det var praktisk å flytte maskinen uten å måtte gjenta oppsettstrinnene. Hvis du velger å kjøpe en strømadapter, bør batterier fortsatt brukes som reservestrøm under turer i tilfelle strømbrudd.

Image
Image

Oppsettprosess: Et redusert grensesnitt som er forvirrende å bruke

I toppen av boksen er et nyttig diagram som forklarer de fem knappene og flere matemoduser. Første gang maskinen ble slått på, starter den en oppsettsprosess som er lite intuitiv selv ved hjelp av diagrammet. Etter å ha stilt klokken til tolv eller tjuefire timer og lagt inn tiden, kan brukerne velge mellom to forhåndsinnstilte måltids alternativer.

Det forhåndsinnstilte hunde alternativet gir to 2-koppers porsjoner per dag, en mengde mat som passer til en hund som veier over 80 pund til tross for selskapets forslag om at materen kun er egnet for mellomstore hunder eller mindre. Cat alternativet er mer fornuftig, fôring 1/2 kopp per dag. De fleste brukere vil sannsynligvis trenge å opprette en egendefinert innstilling. Vi måtte referere til manualen flere ganger og syntes det var forvirrende å gå ut av menyen. Etter at materen er programmert, kan knappegrensesnittet låses for å forhindre at kjæledyr eller barn endrer innstillingene ved et uhell.

Ytelse: Et transportbånddesign som aldri setter seg fast

Maten slippes gjennom en vippedør på toppen av en transportør. Transportøren går helt til bunnen av beholderen, og sikrer at materen vil bruke nesten all maten før den må fylles på igjen. Vi testet PetSafe He althy Pet Simply Feed for hundrevis av måltider og opplevde aldri en syltetøy med verken hundemat eller kattemat.

Image
Image

Kjæledyrsikkert: Kan holde nesten alle kjæledyr ute

Alle som har en automatisk kjæledyrmater vet at katten deres vil dra nytte av enhver designfeil som lar dem mate seg selv. Vedholdende katter kan være i stand til å nå opp inne i maskinen og flytte transportøren for å frigjøre mat. De som ikke kan nå transportøren kan fortsatt skrape potene mot plastkanten inne i maskinen. Vi opplevde ikke dette problemet i testingen, selv med en katt som utforsket hver tomme av maskinen. Vi anbefaler denne materen som kjæledyrsikker, men foreslår tilsyn til du vet om kjæledyret ditt kommer til å prøve å bryte seg inn i det.

Vi testet PetSafe He althy Pet Simply Feed for hundrevis av måltider, og vi har aldri opplevd fastkjørt verken hundemat eller kattemat.

Støy: Støyende når maten serveres

Det finnes noen automatiske matere på markedet som lar deg ta opp en melding for å ringe kjæledyrene dine ved måltid, men PetSafe He althy Pet Simply Feed er så høyt at det ikke er mulig at et kjæledyr ikke vil høre det ta ut mat. Vi tidsbestemte hver servering til 3,75 sekunder. Vi hadde ingen klager på støytestingen med en katt som bare spiser en enkelt porsjon i den størrelsen to ganger om dagen, men hvis maskinen ble brukt til å dispensere en full kopp, ville den lage tretti sekunder med kontinuerlig støy. Dette er ikke nok til å hindre oss i å anbefale materen, men det kan ha betydning for avgjørelsen om hvor maskinen oppbevares.

Image
Image

bunnlinjen

The PetSafe He althy Pet har det største matoppbevaringsrommet av enhver automatisk mater på markedet. Vi klarte å mate en liten katt i fire måneder uten å fylle på, og det lufttette lokket sørget for at maten holdt seg fersk. En middels stor hund skal kunne spise i nesten to uker fra full beholder.

Funksjoner: Flere alternativer enn matere til lavere priser

Features er der PetSafe He althy Pet skiller seg ut fra konkurrentene. Slow Feed-modusen lar måltider dispenseres i 1/8-kopps porsjoner hvert 15. minutt, noe som bidrar til å forhindre at kjæledyr spiser for raskt og blir syke. Selv om dette er nyttig for de fleste kjæledyr, fant vi ut at det ikke var nyttig for små katter hvis måltider kanskje ikke er mye større enn en enkelt porsjon.

Immediate Feed lar brukeren ta ut neste måltid umiddelbart, perfekt når du kommer hjem til sultne kjæledyr. Pause Mating stopper matuttaket til brukeren gjenopptar maskinen, men de planlagte innstillingene opprettholdes. Du kan stoppe fôringen mens kjæledyret ditt er i kennel, reiser med deg eller faster før operasjonen og deretter enkelt gjenoppta rutinen etterpå.

Image
Image

Pris: Dyre enn de fleste på markedet

Denne automatiske materen er en av de dyrere på markedet, fra $120 til $140 (MSRP). Hvis du vil ha en kjæledyrmater som gir deg mye kontroll over fôringsmengder, tider og hastigheter, er PetSafe He althy Pet verdt prisen. Hvis du bare trenger en kjæledyrmater som serverer mat til riktig tid, kan du spare en betydelig sum penger med andre alternativer.

Med et års batterilevetid og valgfri strømadapter har denne materen alt du kan ønske deg så lenge du er villig til å betale for den.

Konkurranse: Den beste funksjonaliteten og kapasiteten, men ingen appstøtte

The PetSafe He althy Pet Simply Feed er en unik kjæledyrmater til sin prisklasse, så det er få direkte sammenligninger. For rundt $190 er PetSafe Smart Feed Automatic Dog and Cat Feeder Wi-Fi-aktivert med en app for iPhone og Android, som lar brukeren overvåke kjæledyrets spising. Dette tilkoblingsnivået gir noen trygghet, men for de fleste brukere er det neppe verdt den betydelige prisøkningen i forhold til basismodellen.

Billigere alternativer i området $70-90 inkluderer PetSafe Six Meal Automatic Feeder, som krever hyppigere etterfylling og ikke er kompatibel med en strømadapter. Arf Pets Automatic Feeder har en inkludert strømadapter, en imponerende kapasitet på 18 kopper og har en mer attraktiv og elegant design.

Bra for vektkontroll og ferier for kjæledyr

The PetSafe He althy Pet Simply Feed er en kjæledyrmater vi anbefaler på det sterkeste for alle som trenger å være forsiktige med mengdene og tidspunktene de mater kjæledyrene sine. Denne materen har den største kapasiteten til en hvilken som helst automatisk mater på markedet, så for små eller mellomstore kjæledyr kan en enkelt fylling vare i uker eller måneder. Med ett års batterilevetid og valgfri strømadapter har den alt du kan ønske deg så lenge du er villig til å betale for det.

Spesifikasjoner

  • Produktnavn He althy Pet Automatic Feeder
  • Product Brand PetSafe
  • SKU PFD00-14574
  • Pris $139,99
  • Vekt 4,61 lbs.
  • Produktdimensjoner 19 x 9 x 12,5 tommer
  • Kapasitet 24 kopper
  • Batterier Fire D-cellebatterier (ikke inkludert)
  • Batterilevetid Ett år
  • Strømstrømadapter (valgfritt, ikke inkludert)
  • Materiale BPA-fri plast og rustfritt stål
  • Garanti Ett år

Anbefalt: