PetSafe Six Meal Automatic Pet Feeder: A Steady Rutine

Innholdsfortegnelse:

PetSafe Six Meal Automatic Pet Feeder: A Steady Rutine
PetSafe Six Meal Automatic Pet Feeder: A Steady Rutine
Anonim

bunnlinjen

PetSafe Six Meal Automatic Pet Feeder er en rimelig kjæledyrmater som passer til en travel timeplan, slik at du kan mate kjæledyret ditt i tide uansett hvor du er.

PetSafe Six Meal Feeder

Image
Image

Vi kjøpte PetSafe Six Meal Automatic Pet Feeder slik at vår ekspertanmelder kunne teste og vurdere den grundig. Fortsett å lese for hele produktanmeldelsen vår.

PetSafe Six Meal Automatic Pet Feeder er en brukervennlig automatisk mater som fjerner tanken på å mate kjæledyret ditt mens du reiser eller på jobb. Måltidsstørrelser på opptil én kopp lar deg legge den perfekte mengden mat i hver servering, og ulike programmerings alternativer lover å plassere kjæledyrets måltider for å passe til timeplanen din. For å se hvor god PetSafe Six Meal Automatic Pet Feeder er til å effektivisere en travel hverdag, brukte vi uker på å teste hjemme med kjæledyrene våre.

Image
Image

Design: En kompakt og funksjonell kjæledyrmater

Den PetSafe Six Meal automatiske kjæledyrmateren er omtrent på størrelse med en brødrister med fire skiver, med et fotavtrykk på 15,7 x 9,6 tommer. Dens lille fotavtrykk sikrer at den kan gjemmes av veien i leiligheter og hus av alle størrelser. Selve maskinen er lett og veier bare 2,85 pund før mat legges til, så den er lett å løfte for påfyll eller flytting.

PetSafe Six Meal Automatic Pet Feeder er en rimelig automatisk mater med en solid design som skal vare i mange år.

Slitesterk BPA-fri plast utgjør hele maskinens kropp. Det gjennomsiktige lokket åpnes og lukkes med en enkel dreiebevegelse. Vi testet den til og med med en åpen håndflate over lokket for å se om den kunne fjernes av de uten gripestyrke, for eksempel eldre. Det ga oss aldri noen problemer med å åpne.

Kjæledyrene våre, derimot, klarte aldri å åpne den. Sklissikre føtter hindret en stor schäferhund fra å banke den rundt mens han spiste, noe som ga oss selvtilliten til å plassere den på en hylle for å teste den med en katt. Den ble liggende akkurat der vi la den.

Strøm: Batterier er det eneste alternativet

PetSafe Six Meal Automatic Pet Feeder bruker fire D-celle-batterier. Det er ingen mulighet for å koble materen til veggen. Batteriene skal vare i ni måneder, og en batterilevetidsindikator på LED-panelet gir en viss sikkerhet, men selskapet foreslår likevel at du bytter batteriene før du drar på tur og lar kjæledyrene dine være uten tilsyn. Vi liker batteridrevet maskin for muligheten til å plassere den hvor som helst, men med så mange kjæledyrmatere på markedet som tilbyr strømadaptere, er dette en stor mangel i en ellers flott kjæledyrmater.

Image
Image

Oppsettprosess: Enkelt nok til å gjøre uten den manuelle

Etter at du har satt inn fire D-celle-batterier, er det intuitivt å stille klokken og spisetid. Vi klarte det uten bruksanvisning. Vår eneste klage var at pilknappene til tider ikke reagerte. Et langt knappetrykk går raskt gjennom tiden, så det tar ikke lang tid å sette opp materen. Materen har seks mulige måltider å stille inn tiden for. Bare å angi én betyr at du kan gå dager uten å fylle på.

Etter at du har satt inn fire D-celle-batterier, er det intuitivt å stille klokken og spisetid.

Når klokken og måltidene er stilt, skal maskinen være lastet med mat. Hver av de seks sporene rommer opptil én kopp mat. Fordi porsjonen bestemmes av brukeren, er det ingen komplisert sak å programmere en serveringsstørrelse. Nesten hvilken som helst bolle under 1,25 tommer ville fungere med maskinen, men plasten som er inkludert i esken går på plass og vil ikke gli rundt på gulvet. Noen kjæledyr kan ha plastallergi, så vi skulle ønske at bollen i det minste hadde et interiør i rustfritt stål.

Ytelse: En pålitelig design som fungerer med de fleste matvarer

PetSafe Six Meal Automatic Pet Feeder har en enkel karuselldesign som er i stand til å håndtere mat i nesten alle størrelser. Mat lastes inn i avdelinger av brukeren, og på det angitte tidspunktet roterer karusellen ett rom, og slipper mat ned i en bolle.

Å snu brettet for å ta ut et måltid tar under to sekunder, en prosess som er raskere og roligere enn matere som serverer måltider i små porsjoner. Byggingen av materen sørget for at vi aldri hadde problemer med mat av noen størrelse, i motsetning til andre matere som kan slite med større mat. Etter å ha testet noen andre kjæledyrmatere, synes vi PetSafe Six Meal Feeder hadde det beste designet.

Kjæledyrsikkert: Holder selv sultne kjæledyr unna

Noen anmeldelser antydet mulige problemer med plastdøren som dekker knappene. Det er ingen låsemekanisme, noe som er en annen fordel for de med mobilitetsproblemer, men det betyr at knappene forblir sårbare. Sultne katter kan tygge på hver eneste utsatt del av en maskin i sine forsøk på å komme seg inn. Vi hadde ikke dette problemet, men det er verdt å nevne.

I stedet for å prøve å hindre katter i å nå opp i matrommene på maskinen, lar PetSafe seksjonen over sjakten være helt åpen.

Et annet vanlig problem med automatiske matere er å hindre vedvarende katter i å lære hvordan de får tilgang til maten. Enveisdører eller luker brukes ofte, men de kan skade eller fange poter. I stedet for å prøve å hindre katter i å nå opp i matrommene på maskinen, lar PetSafe seksjonen over rennen være helt eksponert. Det høres motintuitivt ut, men fungerer faktisk veldig bra for å hindre katter fra å frigjøre maten, fordi det eneste rommet de kan nå er et tomt. Rennen er lav nok til bakken til at katten vår aldri klarte å åpne de andre måltidsåpningene.

Image
Image

bunnlinjen

Hver måltidsåpning i materen inneholder opptil én kopp, som også er kapasiteten til bollen. Nesten alle kjæledyr som veier mer enn 15 pund vil kreve mer mat enn det per dag. Mindre matere sliter med å dispensere de store pellets som de fleste store hundematene inneholder, men PetSafe Six Meal Automatic Feeder ble aldri tilstoppet. Da vi testet den med en stor hund, kunne vi gå to dager mellom påfyllingen.

Pris: En av de rimeligste på markedet

Selger for mellom $70 og $85, med en MSRP til $84,99, PetSafe Six Meal Automatic Pet Feeder er en av de billigste automatiske materne på markedet. Det er et billigere alternativ med fem måltider tilgjengelig fra PetSafe for under $60, men de fleste av de billigere alternativene er gravitasjonsmatere, som dropper mat når kjæledyr spiser den. For husholdninger med flere kjæledyr som krever fôringsplaner, er en automatisk kjæledyrmater i denne prisklassen definitivt det bedre valget.

PetSafe Six Meal Automatic Pet Feeder vs. Arf Pets Automatic Pet Feeder

Med mange andre automatiske matere å velge mellom under $90, skiller PetSafe Six Meal Automatic Pet Feeder seg ut for sine store porsjonsstørrelser og raske uttak av måltider. Arf Pets Automatic Feeder har en større kapasitet på rundt 18 kopper, noe som betyr at det kan gå lenger mellom påfylling. På den annen side gir den ut porsjoner i små mengder på 1/8 av en kopp, så den lengre fôringstiden er litt irriterende for større kjæledyr hvis du er hjemme for å høre det. Ved å veie den roligere, raskere seksmåltidsmateren mot den større kapasiteten Arf Pets-materen, vil det overlegne valget avhenge av kjæledyret ditt og hvor mye mat de trenger per måltid.

Et rimelig og enkelt valg

PetSafe Six Meal Automatic Pet Feeder er en rimelig automatisk mater med en solid design som skal vare i mange år. Den har kapasitet som lar deg gå dager før påfylling, selv om de med større kjæledyr vil ha en som har større serveringsstørrelse.

Spesifikasjoner

  • Produktnavn seks måltidsmater
  • Product Brand PetSafe
  • MPN PFD00-15956
  • Pris $79,95
  • Produktdimensjoner 15,7 x 9,6 x 6,4 tommer
  • Capacity Seks kopper
  • Batterier Fire D-cellebatterier (ikke inkludert)
  • Batteritid Ni måneder
  • Material BPA-fri plast
  • Garanti Ett år

Anbefalt: