Motorolas sammenleggbare Razr endelig klar for forhåndsbestilling, send

Motorolas sammenleggbare Razr endelig klar for forhåndsbestilling, send
Motorolas sammenleggbare Razr endelig klar for forhåndsbestilling, send
Anonim

What: Motorolas forsinkede sammenleggbare nye Razr-telefon er nesten tilgjengelig for forhåndsbestilling.

Hvordan: Du kan forhåndsbestille enheten på $1500 på Motorola- eller Verizon-nettstedene fra og med 26. januar, og den skal sendes 6. februar.

Hvorfor bryr du deg: Det nostalgiske designet har mange forbrukere begeistret. Hvis du er en av dem, kan du snart reservere din egen sammenleggbare smarttelefon.

Image
Image

Hvis du har lyst til å få tak i en av Motorolas nostalgiladede Razr-smarttelefoner med sammenleggbar skjerm (og du har en ekstra $1500), kan du forhåndsbestille en 26. januar på Walmart.com, Verizon.com og på Motorolas nettsted. Ifølge The Verge vil enhetene sendes og (forhåpentligvis) dukke opp i butikkene 6. februar.

Razr slutter seg til Samsungs Fold som en av de nyeste kategoriene av mobile enheter: smarttelefoner med sammenleggbar skjerm. Den første forhåndsbestillingsdatoen for Motorolas Razr var 26. desember, noe som gjør dette til en måneds lang ventetid for ivrige tidlige brukere.

I tillegg til den innovative sammenleggbare HD-skjermen, har Razr en berøringsaktivert Quick View-skjerm på den lukkede siden av telefonen som lar deg se ulike varsler, spille musikk og ta selfies uten å måtte åpne den større skjermen.

Motorola lover også en flott fotografisk opplevelse, med funksjoner som Night Vision, AI-basert bilde- og videomanipulering og et bokeh-effekt alternativ.

Om ikke annet, vil forhåndsbestilling gi deg en enhet som garantert vil misunnes av alle vennene dine og en fantastisk samtalestarter, i det minste til den ryktede Samsung Galaxy Z Flip dukker opp.

Anbefalt: