IPad Pro Magic Keyboard tilgjengelig for forhåndsbestilling

IPad Pro Magic Keyboard tilgjengelig for forhåndsbestilling
IPad Pro Magic Keyboard tilgjengelig for forhåndsbestilling
Anonim
Image
Image

Apple k alte det "den beste skriveopplevelsen noensinne på iPad", og annonserte tilgjengeligheten av forhåndsbestilling av det forventede nye tastaturet og styreflaten for iPad Pro. Enheter bør begynne å sendes uken som går 20. april 2020.

Støtte for mus og styreflate: Den nyeste versjonen av iPadOS (13.4) la til støtte for pekeenheter etter å ha vært ryktet en stund. Muligheten til å bruke en mus eller styreflate, som tidligere var begravd i systempreferansene for tilgjengelighet, er nå foran og i midten, og en stor del av dette nye periferutstyret. Den nye støtten er tilgjengelig på iPad Pro, iPad Air 2 og nyere, iPad 5. generasjon og nyere, og iPad mini 4 og nyere modeller.

Slik fungerer det: Det nye Magic Keyboard, omtrent som det nåværende Smart Keyboard Folio, festes til iPad Pro med magneter, men nå kan det "flyte" over selve tastatur/styreflate-komboen, med en visningsvinkel på 130 grader og bakgrunnsbelyste taster (endelig). Det vil også være USB-C pass-through-lading, som lar iPadens ladeport være åpen for annet tilbehør etter behov.

Image
Image

Priser: Det nye periferutstyret koster $299 for 11-tommers iPad Pro-versjonen og $349 for den større 12,9-tommers iPad Pro. Hvis du vil ha et tastaturdeksel uten styreflate, kan du fortsatt kjøpe en oppdatert Smart Keyboard Folio for iPad Pro til $179 og $199 for henholdsvis 11-tommers eller 12,9-tommers Pro-modeller.

Bottom line: Den nye styreflaten og musstøtten for iPad Pro bringer Apples magiske enheter inn i en ny æra med mer datamaskinlignende interaksjoner, noe som kan hjelpe selskapet med å selge ganske mye noen flere underveis.

Anbefalt: