Hvorfor den billigste Kindle er den beste

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor den billigste Kindle er den beste
Hvorfor den billigste Kindle er den beste
Anonim

Key takeaways

  • Som en mangeårig Kindle-eier var jeg overbevist om at jeg ville sette pris på den dyrere Kindle Oasis fremfor den grunnleggende Kindle.
  • Etter å ha brukt tid på å bruke den grunnleggende Kindle-en på en tur nylig, ble jeg overrasket over å finne ut at jeg likte den mer enn Oasis.
  • Plastrammen til den grunnleggende Kindle er veldig behagelig, og jeg liker den vanlige bakgrunnsbelysningen.
Image
Image

Det er ikke nødvendig å bruke mye penger på en Amazon Kindle.

Detaljhandelsgiganten ønsker å selge deg toppmodellen, Kindle Oasis, for $279.99. Men jeg har lenge vært Kindle-eier og har nylig kjøpt kjellermodellen, den grunnleggende Kindle-modellen som selges for $89,99 fordi jeg ville ha noe billigere som jeg kunne kaste i bagasjen når jeg skulle på tur.

Jeg forventet å lengte etter den større skjermen og varme bakgrunnsbelysningen til Kindle Oasis når jeg kom hjem. Jeg bruker tross alt flere timer om dagen på å lese. Den grunnleggende Kindle ville anstrenge øynene mine, tenkte jeg. Men det var ikke det som skjedde.

Jeg eier både den laveste Kindle-leseren og den dyreste Kindle Oasis. Selv om Oasis er tre ganger så mye som Kindle, ender jeg opp med å bruke den billigere til.

Big and Bold

Jeg kjøpte Kindle Oasis i fjor, overbevist om at den ville forandre livet mitt. Jeg siklet over beskrivelsene av oppgraderingene denne modellen tilbød over min avdøde Kindle Paperwhite.

Tross alt sier Amazon at Oasis har en 7-tommers skjerm som er omtrent en tomme større enn hva Paperwhite kan skryte av. Skjermen er også veldig lett å lese med en oppløsning på 300 PPI og en ny teknologi som lar den ligge i flukt med fronten.

Det beste av alt er at Oasis ikke sitter fast med den samme kalde hvite belysningen. I stedet har den en relativt ny innovasjon som lar deg skifte skjermbelysningen fra hvit til ravfarget.

Hvis du leser i badekaret eller ved siden av et basseng, har den nye Oasis dekket deg. Denne e-leseren er vanntett til et nivå IPX8, så den er testet for å tåle utilsiktet nedsenking i vann.

Jeg elsket også metallrammen til Oasis, som gjør at den føles mer som en førsteklasses gadget som en iPad. Oasis har også sidevendingsknapper, som jeg tenkte ville få det til å føles som om jeg leste en faktisk bok.

Jeg eier både den laveste Kindle-leseren og den dyreste Kindle Oasis. Selv om Oasis er tre ganger prisen på Kindle, ender jeg opp med å bruke den billigere til. Den er mer ergonomisk og mindre masete.

Jeg likte mange av funksjonene til Kindle Oasis og brukte lykkelig hundrevis av timer på å lese på den. Det var en åpenbaring å bruke 7-tommers skjermen på Oasis, noe som fikk meg til å lengte etter enda større Kindles som utgåtte Kindle DX.

Billig og munter

Jeg forventet å forakte den mye billigere grunnleggende Kindle-en som jeg plukket opp for turen min. Jeg tenkte at det bare ville passe for raske leseøkter mens jeg var på veien.

Tross alt virker spesifikasjonene på den grunnleggende Kindle som et stort sprang bakover på papiret fra Oasis. Skjermen er mindre, og i stedet for den høye oppløsningen på Kindle Oasis, tilbyr den grunnleggende Kindle kun en DPI på 167, nesten halvparten av den på den dyrere fetteren.

Ikke prøv dykking med den grunnleggende Kindle. Den har ingen vurdering av vanntetthet i det hele tatt.

Særligst føles den grunnleggende Kindle som den billige e-leseren den er. Denne modellen er laget utelukkende av plast i stedet for det slanke aluminiumet på Kindle Oasis.

Image
Image

Men etter å ha brukt den grunnleggende Kindle eksklusivt i flere uker, fikk jeg en overraskelse. Selv om den grunnleggende Kindle var omtrent en tredjedel av prisen på Kindle Oasis, endte jeg opp med å bruke den veldig godt.

Faktisk, da jeg kom tilbake fra turen min var det den grunnleggende Kindle jeg nådde etter gang på gang i stedet for den dyrere Kindle Oasis.

Selv om Amazon kårer aluminiumsrammen til Kindle Oasis, fant jeg faktisk plasten til den grunnleggende Kindle-en mer behagelig å håndtere i timevis av gangen. Plasten, viser det seg, er en varmere og mindre glatt opplevelse enn metall.

Det kalde hvite lyset til den grunnleggende Kindle viser seg faktisk å være en fordel ettersom det gjør skjermen lettere å lese. Jeg savnet ikke de varme bakgrunnsbelysnings alternativene til Kindle Oasis, og jeg la aldri merke til den lavere oppløsningen på den grunnleggende Kindle.

Jeg har lært at de dyrere alternativene ikke alltid er de beste. Jeg holder fast ved den grunnleggende Kindle som e-leser.

Anbefalt: