Hvorfor den store 12,9-tommers iPad Pro er den beste

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor den store 12,9-tommers iPad Pro er den beste
Hvorfor den store 12,9-tommers iPad Pro er den beste
Anonim

Key takeaways

  • iPad Pro 12,9-tommers kan gjøre alt de mindre iPadene gjør, og mer.
  • Lesing, skriving, fotoredigering, se filmer – alt er bedre med 13 tommer.
  • Den større iPad er tyngre og lettere å bøye, men ofret er mer enn verdt det.
Image
Image

Den 12,9-tommers iPad Pro er den beste iPad som noen gang er laget, og den beste du kan kjøpe. Med mindre du trenger portabiliteten til en mindre 11-tommers modell, er dette den. Faktisk, selv om du tror du vil ha en mindre iPad, vil du sannsynligvis ikke det.

Hvorfor er det så bra? Fordi den største iPaden ikke bare utmerker seg i alt som gjør mindre iPads flotte, den har også et overraskende antall andre funksjoner som bare er mulig med den større skjermen.

Jeg elsker den store iPaden min, og selv om jeg noen ganger blir sjalu på den søte 11-tommeren, er 12.9 best hele veien.

bunnlinjen

Den første iPad-en ble lansert i USA tilbake i 2010, og jeg fikk en venn til å kjøpe en og sende den til meg i Europa fordi jeg ikke kunne vente i fire måneder med å få tak i den. Siden den gang har det vært en lang kjærlighetsaffære, men den nåværende iPaden er bare en utrolig datamaskin, selv sammenlignet med bærbare og stasjonære.

It's Bigger

Dette er den åpenbare. 12,9-tommers iPad er litt større enn 11-tommers iPad Air og iPad Pro, noe som gjør den flott for å se filmer. Faktisk er min iPad min TV; Jeg ser aldri noe på en større skjerm. Det er greit for to personer, men litt av en strekk for tre. Denne skjermen er også bedre for lesing. Du kan gjøre teksten litt større, og fortsatt ha mer av den på skjermen.

Jeg elsker den store iPaden min, og selv om jeg noen ganger blir sjalu på den søte 11-tommeren, er 12.9 best hele veien.

Det er også bedre å lese tegneserier og blader, lese fotobøker, tegne og male med Apple Pencil og spille spill. Hvis du har en Bluetooth-spillkontroller, kan du støtte iPad-en og spille, og det vil være en ganske flott opplevelse. Eller, hvis du er musiker, er det mye lettere å se musikken din på en større skjerm.

Flere apper

Du kan kjøre to apper side ved side på alle iPad-er, men på mindre enheter får du versjonen av hver app i iPhone-størrelse. På den store iPaden bruker begge appene hele iPad-oppsettet (krymper til iPhone-layout når du bruker en 70:30-deling). Hvis du bruker iPad til jobb, er dette en stor forskjell. Du kan ha et fullt Safari-vindu ved siden av et fullstendig notat-/tekstredigeringsvindu, for eksempel.

Og når den brukes på denne måten, med Magic Keyboard (det dyre med styreflaten), kan 12-9-tommers iPad bli en legitim MacBook-erstatning for mange mennesker.

tastaturer

Den større skjermen betyr også at tastaturet på skjermen tar opp proporsjon alt mye mindre plass. Selv med sin ekstra tallrad og tastaturets egen verktøylinje, lar 12,9-tommers iPad-tastaturet mer enn halve skjermen tilgjengelig for å se hva du gjør. Mindre iPad-er har et mye mindre nyttig skjerm-innhold-til-tastatur-forhold.

Dette større tastaturet er også mye enklere å skrive på enn den mindre iPad-versjonen. Og når du først har blitt vant til det, er det vanskelig å gå tilbake.

Image
Image

Downsides

Som vi har sett, gjør jo større iPad alt den mindre iPad gjør, bare bedre, og den gjør også mer. Men det er noen fordeler med de mindre iPadene. For det første er den større iPad-en selvfølgelig større og tyngre. Men det er ikke så mye tyngre. 12,9-tommers iPad Pro veier 1,41 pund (641 gram), mot 1,04 pund (471 gram) for 11-tommers Pro. 11-tommers iPad Air er knapt lettere. Med andre ord, den mindre iPaden bærer 73 % av vekten til den større.

Du kan kjøre to apper side ved side på alle iPad-er, men på mindre enheter får du versjonen av hver app i iPhone-størrelse.

Hvis du bare noen gang har løftet den første generasjons 12,9-tommers Pro (1,59 pund, eller 723 gram), vil du kanskje bli overrasket over hvor lett den nåværende modellen er. Likevel vil begge skade nesen din hvis du sovner i sengen mens du leser.

Endelig er den store iPad-en bøyelig. Min bøyde seg enten i en pose eller når jeg satt på den. Det var ikke nok til å skade den, men jeg har vært paranoid siden den gang. Den gode nyheten er at Magic Keyboard-dekselet er superstivt og gir beskyttelse. Den dårlige nyheten er at du aldri bør klemme den store iPaden inn i en veske alene.

Så, neste gang du kjøper en iPad, tenk på den beste iPad-en av alle, 12,9-tommers Pro. Når du først har prøvd det, er det vanskelig å gå tilbake.

Anbefalt: