Hvorfor jeg vil ha den nye Amazon Kindle

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor jeg vil ha den nye Amazon Kindle
Hvorfor jeg vil ha den nye Amazon Kindle
Anonim

Key takeaways

  • Den nye Kindle Paperwhite Signature Edition tilbyr en større skjerm og trådløs lading.
  • Den nye Paperwhite har noen av de beste funksjonene i Oasis-serien og blander dem med den komfortable rammen til de billigere Kindles.
  • The Paperwhite Signature Edition er et kupp til $189,99 for en førsteklasses leseopplevelse.
Image
Image

Jeg har skjært tenner fordi jeg nylig kjøpte en Kindle e-bokleser, men nå lanserer Amazon en bedre modell.

Den nye Paperwhite-serien inkluderer to forskjellige maskinvaremodeller, pluss en separat Paperwhite Kids-utgave som kommer med et eget etui, har annonser slått av som standard og inkluderer et års abonnement på Amazon Kids+-tjenesten og en to- års "bekymringsfri garanti"-garanti.

Modellen jeg gleder meg mest til er Kindle Paperwhite Signature Edition, som har en autojusterende lyssensor, 32 GB lagringsplass og trådløs lading for første gang. Denne modellen kommer med en større 6,8-tommers E-Ink-skjerm som er lysere og har en justerbar fargetemperatur, USB-C-lading, en raskere prosessor og flere uker i batterilevetid.

Den nye Kindle Paperwhite har noen av de beste funksjonene i Oasis-serien og blander dem med den komfortable rammen til de billigere Kindles.

Big Screen-fordeler

Det er trygt å si at jeg er besatt av e-lesere. Jeg eide Rocket eBook, en av de første e-leserne, tilbake i 1999. Det var en overraskende dyktig leser for sin tid, men skjermen var hard for øynene. Siden den gang har jeg eid nesten alle Kindle-modeller.

Jeg bruker for øyeblikket den laveste Kindle-modellen, som jeg foretrekker fremfor den dyrere Kindle Oasis. Sjarmen til den laveste Kindle skyldes mye at den er mye mer behagelig å bruke enn den dyrere Kindle Oasis. Oasis har en glatt metallramme som er vanskelig å holde.

Den nye Kindle Paperwhite har noen av de beste funksjonene i Oasis-serien og blander dem med den komfortable rammen til de billigere Kindles. Den varme gløden til den nye Paperwhite er rett ut av Oasis-lekeboken.

En annen oppgradering til Paperwhite er skjermstørrelsen. 6,8-tommers skjermen på den nye Kindle Paperwhite virker ikke som et stort steg opp fra 6-tommers på den forrige modellen, men jeg vet fra bruk av mange forskjellige Kindles at hver liten bit av skjermstørrelsen hjelper når det kommer til personsøking gjennom tekst. 6,8-tommers skjermen på Paperwhite er nesten like stor som den på den dyrere Kindle Oasis.

Den nye skjermen har også 10 % mer lysstyrke ved den høyeste innstillingen enn den forrige Kindle. Jeg pleier å bruke Kindle mens jeg leser inne, men den økte lysstyrken kan være nyttig når jeg leser i direkte sollys.

Speed Demon

Den høyere hastigheten til den nye Kindle er et annet velkomment tillegg. Amazon hevder at den nye Paperwhite vil ha 20 % raskere sidevendinger enn den forrige modellen. Jeg har vanligvis ikke problemer med hastigheten på min nåværende Kindle, men den forstyrrer leseopplevelsen når du av og til må vente på at siden skal oppdateres.

Forbedret batterilevetid og lading er også ting jeg ser frem til på den nye Paperwhite-modellen. Selv om batteriet på min nåværende Kindle kan måles i uker, opplever jeg av og til at batteriet er lavt akkurat når jeg stuper gjennom en roman.

Heldigvis bruker Paperwhite nå USB-C, noe som betyr at jeg har én adapter mindre å bekymre meg for, siden jeg allerede bruker flere dingser som bruker denne kabelen. For å hjelpe til med å maksimere lesetiden tar rask USB-C-lading bare 2,5 timer å nå full ladetid når du bruker en 9W-adapter eller større.

Image
Image

Kindle Paperwhite Signature Edition er den første Kindle som tilbyr trådløs lading og kan brukes med hvilken som helst kompatibel trådløs Qi-lader. Jeg er ikke solgt på trådløs lading for iPhonen min, da jeg foretrekker de raskere lademulighetene til en vanlig lader. Men trådløs lading virker som det perfekte tillegget til en Kindle fordi jeg har den lett tilgjengelig på et nattbord og ikke bruker den i lange perioder.

The Paperwhite Signature-utgaven koster $189,99. For en førsteklasses leseopplevelse virker det som et røverkjøp. Jeg gleder meg til å prøve den.

Anbefalt: