Google jobber med å fjerne «Hey Google» for visse fraser

Google jobber med å fjerne «Hey Google» for visse fraser
Google jobber med å fjerne «Hey Google» for visse fraser
Anonim

Google jobber med å eliminere behovet for å si «Hey Google» før noen vanlige kommandoer for taleassistenten.

Ifølge 9to5Google jobber teknologigiganten med utviklingen av «hurtige fraser», så du slipper å spørre stemmeassistenten hver gang du trenger noe. Spesielt vil raske fraser fungere med de mest spurte kommandoene, for eksempel "skru opp volumet", "lag en påminnelse", "sett en alarm til kl. 08.00", "hva er været" og mer.

Image
Image

Kommandoene du kan velge som raske fraser er angivelig kategorisert som Anbef alt, Alarmer, Koble til, Generell info, Lys, Mediekontroller, Tidtakere og Gjøremål. 9to5Google sa at du måtte velge hvilke kommando(er) du vil angi som en rask setning.

Funksjonen ble opprinnelig oppdaget i april, men det ser ut til at Google har jobbet med den siden den gang og har endret navnet fra «talesnarveier». Google har imidlertid ikke offisielt bekreftet funksjonen eller når den vil være mer allment tilgjengelig for publikum.

Denne typen teknologi er ikke akkurat ny, og andre stemmeassistenter har implementert måter å kommandere en oppgave uten å måtte kalle den ved navn for å vekke den. For eksempel, i 2018 fjernet Amazon behovet for å si «Hey Alexa» for oppfølgingskommandoer, slik at du ikke trenger å si uttrykket før en serie med flere spørsmål.

Når stemmeassistenter blir smartere og har flere evner, fjerner man behovet for å si "navnet" deres, gjør samtalen mer naturlig og nyttig for funksjoner som å hjelpe barnet ditt med å lære å lese og hjelpe deg med å øve på småpratferdighetene dine.

Anbefalt: