Amazon jobber med stort ekko, hjemmerobot og lydplanke

Amazon jobber med stort ekko, hjemmerobot og lydplanke
Amazon jobber med stort ekko, hjemmerobot og lydplanke
Anonim

Amazon jobber angivelig med flere nye produkter og tjenester, inkludert et mye større ekko som kan veggmonteres.

Selskapet vil holde et lanseringsarrangement 28. september for disse og andre kommende produkter, ifølge Bloomberg.

Image
Image

Det nye Echo har angivelig en 15-tommers skjerm som kan monteres på en vegg eller rett og slett plasseres oppå et bord. Den store smarthøyttaleren er for smart hjemmekontroll for å la brukere aktivere apparater, lys og låser i hele huset.

Den kan også ha et grafisk grensesnitt med widgets som viser været, avtaler i en kalender og bilder.

I tillegg til det nye Echo, sies det at Amazon skal avduke sin nye lydstang, ny bilteknologi, kommende mikrobrikker og til og med en hjemmerobot på arrangementet.

Med kodenavnet Vesta, vil hjemmeroboten angivelig bruke Alexa-grensesnittet for å samhandle med mennesker. Det har vært i arbeid i noen år nå med prototyper som nylig er testet hjemme hos ansatte. Én prototype (med en 10-tommers skjerm) kan følge folk og minne dem om fremtidige kalenderhendelser.

I tillegg har Amazon tydeligvis jobbet med en ny lydplanke som lar brukere ta videosamtaler fra TV-en. Selskapet kunngjorde nylig at det vil lansere sin egen serie med TV-er i oktober.

Image
Image

Når det gjelder biler, jobber selskapet med andre generasjon Echo Auto, som kan gi et nytt design og muligens lading via induktiv teknologi.

Amazon skal angivelig også lage nye dedikerte prosessorer for å forbedre kunstig intelligens sammen med ny teknologi for å hjelpe Alexa og andre enheter til å fungere bedre sammen.

Anbefalt: