Apple Music i iOS 15 har nå dynamisk hodesporing

Apple Music i iOS 15 har nå dynamisk hodesporing
Apple Music i iOS 15 har nå dynamisk hodesporing
Anonim

Hvis du har en iPhone 7 eller nyere, iOS 15 og et par AirPods Pro eller AirPods Max, kan du dra nytte av dynamisk hodesporingslyd.

Når iOS 15 ser sin fulle utgivelse på tirsdag, kan du nå installere den og begynne å dra nytte av alle de nye funksjonene, inkludert romlig lyd gjennom Dolby Atmos. Dette vil gi deg en slags simulert surroundlyd som får det til å høres ut som om forskjellige instrumenter og vokaler kommer fra alle rundt deg.

Image
Image

Når det gjelder dynamisk hodesporing, gir det til og med disse lydelementene et fast punkt i det virtuelle rommet som endres dynamisk. Med andre ord hvis du snur hodet, vil lydretningen til instrumentene og vokalen se ut til å endre seg. Hvis det for eksempel høres ut som om det er trommer til høyre for deg og du snur hodet i den retningen, vil det høres ut som om trommene er foran deg.

Image
Image

Hodesporingsfunksjonen skal være aktivert som standard når romlig lyd er slått på – bare gå inn i enhetens Bluetooth-innstillinger for å bytte den. Det er også et demonstrasjons alternativ (i Innstillinger) du kan velge om du vil høre hvordan det skal høres ut før du endrer innstillingene. Når den er aktivert, kan du kontrollere volumet eller slå romlig lyd på og av direkte fra kontrollsenteret.

Dynamisk hodesporing er tilgjengelig i Apple Music nå, og hvis du har riktig utstyr og slår på Spatial Audio, kan du prøve det når du vil.

Anbefalt: