Hvordan sende meldinger til noen på YouTube

Innholdsfortegnelse:

Hvordan sende meldinger til noen på YouTube
Hvordan sende meldinger til noen på YouTube
Anonim

What to Know

  • Du kan sende meldinger til YouTube-skapere på kanalen deres via e-postadressen deres under fanen About.
  • Det er ingen funksjon for private meldinger innebygd på YouTube.

Denne artikkelen forklarer hvordan du samhandler med YouTube-videoskapere.

Er det en måte å sende meldinger til noen på YouTube?

Å sende en melding til en skaper på YouTube er ikke en direkte funksjon av YouTube. I stedet må du gå via e-post. Du må bruke YouTube-søkefunksjonen for å finne skaperen eller kanalen.

  1. Skriv en videotittel i søkefeltet.

    Image
    Image
  2. Klikk en YouTube-video etter eget valg.

    Image
    Image
  3. Klikk brukernavnet under videotittelen.

    Image
    Image
  4. Klikk About-fanen.

    Image
    Image
  5. Click se e-postadresse.

    Image
    Image

    Merk

    Det er kanskje ikke en e-postadresse tilgjengelig. Det avhenger av om YouTube-skaperen har e-postadressen sin oppført som synlig for offentligheten.

  6. Du kan bli bedt om å svare på en Captcha-quiz.
  7. Klikk e-postadressen, vil standard e-postleverandør åpnes.

    Image
    Image

Å legge igjen en kommentar er ikke alltid det mest private alternativet eller det mest ønskelige. Men det er en fin måte å etablere en direkte kommunikasjonslinje hvis en e-postadresse ikke er tilgjengelig.

Kan du sende meldinger til noen på YouTube?

Du kan sende meldinger til noen på YouTube, men ved å bruke en e-postadresse. Du må følge instruksjonene ovenfor for å gå til Om-siden og klikke på skaperens e-postadresse.

Det er tider når skaperen ikke har koblet en e-postadresse til YouTube-kanalen sin. Når dette er tilfelle, må du legge igjen en offentlig kommentar på en av videoene deres.

Hvordan sender du en privat melding på YouTube?

Dessverre er det ingen funksjon for private meldinger på YouTube. Det pleide å være tilkobling til Google+, men Google avviklet den tjenesten. Den eneste måten å kommunisere privat med en YouTube-innholdsskaper på er via e-postadresse. Ellers må du komme i kontakt med dem via kommentarfeltet. Kommentarer er ikke alltid den beste formen for kommunikasjon, da de er synlige for publikum. Men du kan spørre en YouTube-skaper hvordan du tar kontakt i en kommentar. Det er den beste metoden for å etablere en direkte kontakt med favorittskaperne dine på YouTube.

FAQ

    Hvordan sender jeg meldinger til noen på YouTube-mobilappen?

    Du kan ikke sende meldinger til en innholdsskaper via YouTube-appen. Åpne YouTube-kanalen i en nettleser og finn kontaktinformasjon fra About-fanen.

    Hvordan sender jeg meldinger til noen i YouTube-kommentarer?

    Du kan legge igjen en kommentar til en bestemt video for å samhandle med skaperen hvis kommentarer er tillatt. På smarttelefonen din trykker du på Kommentarer > Legg til en offentlig kommentar > skriv inn meldingen > Send På noen telefoner det kan være Kommentarer > Legg til en kommentar > skriv inn meldingen din Send På skrivebordet, gå til kommentarene seksjon > legg til meldingen din > og velg Comment Du kan også kommunisere med kanalskapere gjennom YouTube Community-innlegg eller direktechatter og avstemninger fra YouTube-streamere.

Anbefalt: