Reddits nye Discover-fane oppmuntrer til utforskning

Reddits nye Discover-fane oppmuntrer til utforskning
Reddits nye Discover-fane oppmuntrer til utforskning
Anonim

Reddit har avslørt det den refererer til som sin "første nye overflate på omtrent to år", Discover-fanen, som den mener vil være til stor hjelp for brukere som leter etter nye fellesskap og innhold.

Ifølge Reddit har en rekke brukere bedt om en bedre måte å finne nye fellesskap og innlegg som matcher interessene deres, og svaret er Discover-fanen. Den nye funksjonen vises som et kompassikon på appens nederste linje (ved siden av Hjem-knappen). Når den er valgt, vil fanen gi forslag basert på fellesskapene de allerede har blitt med i og emner de bruker mye tid på å utforske.

Image
Image

"Vi gjør oppdagelse av relevant innhold og fellesskap mer intuitivt med Discover-fanen," sa Reddits produktdirektør for innhold og fellesskap, Jason Costa, i kunngjøringen "Det er en flott ny måte for folk å utforske og engasjere seg med hundretusenvis av samfunn rundt om i verden."

Et tilbakemeldingssystem er også på plass, som lar Redditors kuratere forslagene sine ved å velge "vis meg mer av dette innholdet", "vis meg mindre av det innholdet", eller "skjul det innholdet."

Image
Image

Sammen med Discovery-fanen har Reddit lagt til en fellesskapsskuff for å holde alt organisert. Den nye skuffen er tilgjengelig via rullegardinmenyen og inkluderer rask tilgang til moderators feeds, abonnerte fellesskap, fulgte Redditor-kontoer og r/all.

Oppdag-fanen og fellesskapsskuffen-funksjonene skal være aktive og funksjonelle for Redditors nå, så lenge de er pålogget.

Anbefalt: