Ny Facebook-oppdatering lar gruppeadministratorer bekjempe feilinformasjon

Ny Facebook-oppdatering lar gruppeadministratorer bekjempe feilinformasjon
Ny Facebook-oppdatering lar gruppeadministratorer bekjempe feilinformasjon
Anonim

Facebook lanserer nye sikkerhetsverktøy og -funksjoner for å hjelpe gruppeadministratorer med å kjempe mot feilinformasjon og holde fellesskapene deres trygge.

En av de nye oppdateringene lar gruppeadministratorer automatisk avslå innlegg med bekreftet falsk informasjon og medlemsforespørsler som ikke oppfyller kriteriene gjort gjennom Admin Assist. Facebook legger også til QR-koder for å hjelpe grupper med å målrette mot den tiltenkte målgruppen og hjelpe fellesskap med å vokse.

Image
Image

Meta har tredjeparts faktasjekkere som flagger informasjon som anses som falsk, og det er gjennom dette systemet selskapet håper å redusere synligheten av falske nyheter. Hvis gruppemedlemmer fortsetter å legge ut falsk informasjon, vil administratorer og moderatorer kunne midlertidig suspendere dem fra å delta.

Suspenderte medlemmer vil ikke kunne legge ut innlegg, kommentere eller til og med gå inn i et rom så lenge administratoren vil. Den nye funksjonen i Admin Assist lar administratorer angi kriterier for potensielle medlemmer som de må oppfylle, ellers vil de automatisk bli avvist.

Admin Home får også en ansiktsløftning med en ny oversiktsside for skrivebords- og layoutoppdateringer, som gjør det enkelt å organisere og søke etter oppgaver. Mobilversjonen vil inkludere en ny sammendragsside for innsikt som viser hvordan gruppen vokser og hvor engasjementet ligger.

Image
Image

I tillegg kan administratorer nå generere og dele en QR-kode som linker direkte til gruppen eller sende en e-postlenke for å invitere folk.

Disse nye endringene kommer fra nylige forsøk fra Meta for å bekjempe feilinformasjon og hatefulle ytringer på plattformen. Folk har krevd bedre konsistens og retningslinjer for å hjelpe moderere Facebook.

Anbefalt: