Meta legger til personlige grenser for å bekjempe trakassering i VR-spill

Meta legger til personlige grenser for å bekjempe trakassering i VR-spill
Meta legger til personlige grenser for å bekjempe trakassering i VR-spill
Anonim

Meta har kunngjort at de legger til en ny personlig grensefunksjon til Horizon Worlds og Horizon Venues for å beskytte folk mot trakassering.

Personal Boundary skaper en slags boble rundt avatarer som hindrer spillere fra å komme for nær hverandre og opprettholder personlig plass. Meta føyer seg inn i rekken av andre VR-utviklere ettersom denne funksjonen ser ut til å ha blitt laget som svar på en nylig trakasseringshendelse.

Image
Image

Meta forklarer at funksjonen sikrer at spillernes karakterer holder seg rundt fire fot fra hverandre, og at det ikke vil være noen tilbakemelding når de treffer den barrieren. Det ligner på hvordan videospill setter opp usynlige vegger for å hindre spillere i å gå utenfor banen.

Handlinger som krever at karakterer berører hverandre, som knyttnevestøt, er fortsatt mulig. Du må bare strekke armen lenger ut.

Personal Boundary rulles for øyeblikket ut til Horizon Worlds og Horizon Venues og vil være standardtilstanden. Du kan ikke skru av grenser. Selskapet har utt alt at det planlegger å legge til kontroller for personlige grenseinnstillinger, som å endre størrelsen på boblen, men det har ikke vært nevnt når denne oppdateringen kan skje.

Image
Image

Nylige rapporter har belyst hvordan trakassering er et problem i disse metaverse-spillene. November 2021 hevdet en betatester for Horizon Worlds at avataren hennes ble famlet av en fremmed og at hun følte seg krenket. Eldre VR-spill, som Rec Room, har også implementert lignende bobler for å bekjempe trakassering.

Andre utviklere implementerer retningslinjer og funksjoner for fellesskapet for å moderere denne oppførselen, ettersom eksperter sier at trakassering vil fortsette i VR-spill. Meta håper dette trekket vil sette en ny atferdsstandard.

Anbefalt: