Disse trådløse øreproppene er laget spesielt for spillere

Disse trådløse øreproppene er laget spesielt for spillere
Disse trådløse øreproppene er laget spesielt for spillere
Anonim

Når du tenker på spillhodetelefoner, ser du sannsynligvis for deg en standard over-øret-design, men de svenske lydekspertene Urbanista har en annen idé.

Selskapet har nettopp lansert sine Seoul-øretelefoner, trådløse øretelefoner laget for mobil- og konsollspillapplikasjoner. Urbanista sier at lydkvaliteten her er på nivå med større par gaming-hodetelefoner, bare med en mye mindre formfaktor.

Image
Image

En annen stor fordel for spillere her er ventetid. Seoul-ørepluggene har en ventetid på 70 ms, noe som er litt lengre enn noen av de høykvalitets gaming-hodetelefonene der ute, men fortsatt innenfor den sweet spot på 40 til 80 ms. Med andre ord, du vil sannsynligvis ikke merke noe etterslep, og igjen, dette er øretelefoner, noe som gjør den lave ventetiden til en imponerende bragd.

Det er en Bluetooth-mottaker som gir mulighet for umiddelbare trådløse tilkoblinger med mobile enheter, PC-er og spillkonsoller som Nintendo Switch.

Andre spill-tilstøtende fordeler inkluderer en støyreduserende mikrofon, slik at du kan oppmuntre lagkameratene dine før du vinner en kamp, og berøringskontroller for å gjøre små justeringer av lyden.

Når det gjelder andre spesifikasjoner, varer batteriet i opptil 32 timer per lading, og Urbanista gir forbrukerne muligheten til å lade via USB-C eller med et inkludert trådløst ladedeksel. Disse knoppene er IPX4-vannbestandige for de intense spilløktene ved bassengkanten og integreres med Siri og Google Voice Assistant.

Urbanista Seoul-øretelefoner er tilgjengelige for kjøp på selskapets offisielle salgsside i fire farger.

Anbefalt: