LG Tone Free T90-øreproppene kunne konkurrere med AirPods

LG Tone Free T90-øreproppene kunne konkurrere med AirPods
LG Tone Free T90-øreproppene kunne konkurrere med AirPods
Anonim

Apples Airpod-linje med avanserte ørepropper har blitt de facto-lederen på området, takket være inkluderingen av avanserte lydforbedringsteknologier, men LG ser ut til å komme for kronen eller, eh, lobe.

Selskapet har nettopp kunngjort en ny linje med førsteklasses ørepropper, LG Tone Free T90, fylt til randen med smarte funksjoner som kan konkurrere med Apple, Bose, Sony og resten. Disse øreproppene er utstyrt med Dolby Atmos head-tracking-teknologi, slik at brukerne kan føle seg som om de er direkte i sentrum av alt de hører på.

Image
Image

Dolbys teknologi oppnår dette ved å hele tiden rekalibrere lyden mens hodet beveger seg rundt, noe som resulterer i en "mer naturlig lydopplevelse." Dette ligner på den dynamiske hodesporingen som ble funnet med Apples avanserte knopper.

I tillegg til den romlige lydforbedrede hodesporingen, har LGs nyeste tilbud også en innebygd equalizer, aktiv støyreduksjon (ANC), et ladedeksel og massevis av avanserte lydverktøy.

For det formål har LG Tone Free T90-øreplugger større enn gjennomsnittet drivere for dype basslyder og Snapdragons Sound Technology Suite for 24-bit/96kHz høyoppløselig lyd. De er de første trådløse hodetelefonene som inkluderer denne spesielle versjonen av Qualcomms suite.

Image
Image

Dette lar dem også tilby ekstremt lav ventetid, og LG foreslår at disse øreproppene passer godt til spilling.

LG sier at disse øreproppene vil rulle ut til store verdensomspennende markeder fra slutten av august, selv om de fortsatt har prisen. Til sammenligning koster Apples Airpods Pro-øreplugger rundt $180.

Anbefalt: