CTL tilbyr verdifull Chromebook med berøringsskjerm

CTL tilbyr verdifull Chromebook med berøringsskjerm
CTL tilbyr verdifull Chromebook med berøringsskjerm
Anonim

CTL avslørte planer om å legge til en ny 14-tommers Chromebook til PX14-serien, denne gangen med en berøringsskjerm.

Kunngjøringen beskriver den nye PX14EX berøringsskjermen Chromebook, som kan skryte av "uanstrengt" multitasking sammen med den nyeste tilkoblings- og sikkerhetsteknologien. I likhet med resten av serien har PX14EX også en slank og lett design (CTL anslår den til ca. 3,64 pund) for enklere portabilitet.

Image
Image

Den bærbare datamaskinen inneholder en laveffekts Intel Jasper Lake N5100 firekjerners prosessor, som gir anstendige hastigheter uten å kreve for mye energi. Den kommer også med 8 GB RAM og 64 GB intern lagring. Når det gjelder eksterne elementer, er det porter for én USB 3.1-enhet, to USB-C-tilkoblinger, én lydkontakt og én port for en digital mikrofon.

Den enestående funksjonen, PX14EXs 14-tommers Full HD-berøringsskjerm, er 1920 x 1080 piksler med opptil 1080p. Og den fungerer selvfølgelig som en berøringsskjerm.

Image
Image

I følge CTLs estimater vil PX14EX Chromebook med berøringsskjerm også ha en ganske gjennomsnittlig holdbarhet sammenlignet med andre Chromebook-modeller. Den nåværende planen, som nevnt, er å fortsette automatisk oppdateringsstøtte gjennom juni 2029, noe som gir kjøpere litt under syv års dekning.

Du kan forhåndsbestille PX14EX berøringsskjerm-Chromebook direkte fra CTL for $499, men det er for øyeblikket en $100 rabatt som bringer den ned til $399. CTL forventer at leveranser begynner å komme en gang i september.

Anbefalt: