JBL lanserer kraftige ørepropper med et innovativt ladedeksel for berøringsskjerm

JBL lanserer kraftige ørepropper med et innovativt ladedeksel for berøringsskjerm
JBL lanserer kraftige ørepropper med et innovativt ladedeksel for berøringsskjerm
Anonim

JBL har nettopp annonsert Tour Pro 2 trådløse øreplugger, komplett med en berøringsskjermaktivert ladeveske.

Selskapet kaller det "verdens første smarte ladedeksel." Dekselet har en 1,45-tommers LED-berøringsskjerm med kontrollmetoder som ligner på en smartklokke, slik at brukere kan endre volumet, kontrollere streaming-apper og til og med motta anrop og varsler på sosiale medier.

Image
Image

Selvfølgelig lader dekselet også øreproppene, men berøringsskjermkontrollene lar deg holde telefonen tett i gjemmehullet mens du fortsatt beholder noen av de mest brukte funksjonene.

De fremtidsrettede spesifikasjonene begynner og slutter ikke med etuiet, siden øreproppene også ser ut til å være ganske kraftige. De er Bluetooth 5.3 LTE-kompatible og har 10 mm drivere for økt lydkvalitet, opp fra 6,8 mm i forrige iterasjon.

Ørepluggene varer i ti timer per lading, og dekselet tillater fire fulle ladinger før det må gå til en stikkontakt. Det er 40 timers bruk, en økning i forhold til de seks timene per ladning av øreplugger og 32 timer per etui for den siste modellen.

JBLs Tour Pro 2-øreplugger inkluderer aktiv støyreduksjonsteknologi (ANC) og seks innebygde mikrofoner. Man vil imidlertid anta at engasjerende ANC vil redusere den annonserte batterilevetiden betydelig.

Så hvor mye vil denne siste innovasjonen innen teknologi for ladedeksel for øreplugger sette deg tilbake? Tour Pro 2 trådløse øreplugger koster $250 og er tilgjengelige i både champagne og svart, med matchende dekselfarger. Bestillinger starter i dag.

Anbefalt: