Du trenger ikke å vente mye lenger på en M2 MacBook Air

Du trenger ikke å vente mye lenger på en M2 MacBook Air
Du trenger ikke å vente mye lenger på en M2 MacBook Air
Anonim

Apple har annonsert bestillings- og leveringsdatoer for den kommende M2 MacBook Air.

Vi har visst at Apples kommende 13,6-tommers MacBook Air vil ha den nyeste M2 Silicon-brikken i omtrent en måned, men nå vet vi også når de vil være tilgjengelige. Men selv om den bærbare datamaskinen kan ha blitt redesignet for å dra nytte av den raskere prosessoren, er det kanskje ikke et "kan ikke gå glipp av" oppgraderings alternativ.

Image
Image

Til tross for de "superladede" ytelseskravene fra Apple, imponerte ikke M2 MacBook Pro akkurat folk. I hvert fall ikke den rimeligere grunnmodellen. Riktignok var M2 MacBook Pro i utgangspunktet en eldre modell med en M2-chiperstatning, mens den kommende M2 MacBook Air angivelig har blitt bygget rundt Apples nye brikke.

Det er et redesign som gjør at M2 MackBook Air kan redusere størrelsen og vekten (sammenlignet med tidligere modeller), så den er nå mindre enn en halv tomme tykk og veier mindre enn tre pund. Størrelsesreduksjonen har imidlertid ikke hindret Apple i å montere en 13,6-tommers Retina-skjerm i chassiset eller et 1080p FaceTime HD-kamera. I følge spesifikasjonssiden kommer den med en 256 GB SSD (eller 512 GB for den dyrere modellen), men det er uklart om det er samme type SSD som tråkket ned M2 MacBook Pro.

Image
Image

Bestillinger for M2 MacBook Air åpner kl. 05.00 PDT (08.00 ET) denne fredagen 8. juli, fra 1 199 USD. Kunder (og autoriserte forhandlere) bør begynne å motta den nye bærbare datamaskinen neste uke, ettersom tidlig som fredag 15. juli.

Anbefalt: