Hva er Google Gallery Go og hvordan fungerer det?

Innholdsfortegnelse:

Hva er Google Gallery Go og hvordan fungerer det?
Hva er Google Gallery Go og hvordan fungerer det?
Anonim

Google Gallery Go er en lett fotoadministrasjonsapp utgitt i Nigeria i juli 2019. Den er utviklet for å fungere på Android Go-telefoner i områder der mobildata er begrenset, men den fungerer på alle Android-telefoner, og noen brukere finner den nyttig, selv i områder der mobildata er allment tilgjengelig. Her er alt du trenger å vite om Google Galleri-appen.

Google Gallery Go er tilgjengelig i Google Play Store for nedlasting på alle Android-telefoner som kjører Android 8.0 (Oreo) og nyere.

What Makes Google Gallery Go Different

De fleste Android-telefonbrukere bor i områder der mobildata er allment (og lett) tilgjengelig, men ikke alle gjør det. Selv i områder der mobildata er tilgjengelig, har noen forhåndsbet alte brukere databegrensninger. Imidlertid har moderne smarttelefoner flotte kameraer og brukes ofte til å ta alle slags bilder, og brukere i områder der mobildata er begrenset sliter med å administrere disse bildene gjennom tjenester som Google Foto eller andre tredjepartsapper.

Image
Image

For å lindre problemene brukere med begrenset dataopplevelse mens de behandler bilder, utviklet Google Gallery Go. Med små 10 MB bruker Gallery Go-appen maskinlæring for å automatisk organisere bilder etter folk og ting brukere oftest tar bilder av.

Ansiktsgrupperingsfunksjonene (aktivert for maskinlæring) i Google Gallery Go-appen fungerer ikke alle steder. I markeder der denne funksjonen er begrenset, kan du fortsatt gruppere bildene dine på en måte som gjør det lettere for deg å finne det du leter etter.

Det er ikke nødvendig for brukere å merke bilder manuelt slik at de kan finne bildene de leter etter senere. Brukere kan også opprette mapper for å organisere bilder på hvilken som helst måte de vil, men uten å bruke begrensede mobildata.

Gallery Go er en begrenset Google Pictures-app, men fortsatt nyttig

Googles bildeapper, som Google Foto, er populære fordi de er enkle å bruke og tilgjengelige for alle. Gallery Go er intet unntak, men det har begrensede muligheter. Brukere kan administrere bildene sine og gjøre noen milde redigeringer uten å bruke mobildata, og de kan til og med dele disse bildene når mobildata er tilgjengelig.

Blant redigeringsmulighetene som er tilgjengelige for brukere, er muligheten til å automatisk forbedre lyssettingen og kontrasten til bildet, og legge til ett av 14 filtre som ligner på de som finnes i sosiale apper som Instagram eller Snapchat. Det finnes også grunnleggende alternativer for å rotere og beskjære bilder.

Delingsfunksjonen fungerer når brukere har mobildata tilgjengelig, og den fungerer omtrent som andre delingsfunksjoner gjør. Trykk på bildet du vil dele, velg Share, og finn deretter appen du vil dele bildet med.

There's No Online Sync for Gallery-appen

Den ene tingen brukere kan finne det vanskelig å tilpasse seg til, er at det ikke er noen online synkronisering for bildene som administreres i Gallery Go-appen. Det er fornuftig, fordi denne appen er designet for områder med begrenset mobildata, men hvis du leter etter en app som vil synkronisere bildene dine på nettet, vil ikke dette være løsningen du trenger.

Du kan imidlertid overføre bildene dine til et SD-kort for å gjøre dem bærbare og for å sikre at hvis noe skjer med enheten din fortsatt lagres i bærbare medier som kan kobles til andre steder for å hente bildene dine.

Anbefalt: