Philo TV: Hva det er og hvordan det fungerer

Innholdsfortegnelse:

Philo TV: Hva det er og hvordan det fungerer
Philo TV: Hva det er og hvordan det fungerer
Anonim

Du har mange valgmuligheter når det gjelder strømming av TV-programmer. Bare noen få tjenester tilbyr direktesendte TV-programmer; de fleste tilbyr eldre programmering. Denne artikkelen forklarer hva du bør vite om Philo TV før du registrerer deg.

bunnlinjen

Philo TV er en direktesendt TV-strømmetjeneste som lar ledningskuttere se noen av de mest populære kabelkanalene uten kabelabonnement.

Hvordan fungerer Philo?

Philo har mange av de mest populære kabelnettverkene, som AMC, Nickelodeon, MTV, Comedy Central og mer. Tjenesten ble opprinnelig markedsført til budsjettbevisste studenter, noe som gjør den til et attraktivt valg for ledningskuttere som ønsker å redusere sine månedlige TV-regninger.

For å bruke tjenesten må du ha en høyhastighets internettforbindelse og en kompatibel enhet, som en datamaskin, nettbrett eller smarttelefon. Du kan også bruke en strømmeenhet, for eksempel en Roku, til å streame direktesendt TV på TV-en din. Noen foretrekker Philo fremfor YouTube TV; oppdag forskjellene.

Philo TV vs. kabel

Hovedforskjellen mellom Philo TV og kabel-TV er at Philo er ekstremt strømlinjeformet. Det er bare én pakke som gir deg 60+ kanaler, og du kan kjøpe kanaler som STARZ og EPIX som tillegg.

I motsetning til de fleste kabeltjenester, har ikke Philo lokale kanaler som ABC og CBS. Kanalutvalget er også relativt lite når det gjelder nyheter og sport, men det inkluderer BBC World News og Cheddars finansielle nyhetsnettverk.

Slik registrerer du deg for Philo TV

Gå til Philo TV-nettstedet, skriv inn telefonnummeret ditt og velg Kom i gang. På den neste skjermen skriver du inn koden du mottar via tekstmelding for å begynne å se.

Du kan registrere deg for en gratis prøveversjon av Philo TV uten å sende inn betalingsinformasjonen din. Det betyr at du ikke blir belastet etter at prøveperioden er over, med mindre du velger å oppgradere. I løpet av den gratis prøveperioden vil Philo kontakte deg via tekstmelding eller e-post med informasjon om registreringsprosessen.

Hvis du ønsker å fortsette den gratis prøveperioden, må du oppgi faktureringsinformasjonen din. Dette vil fullføre registreringsprosessen. Hvis du har tid igjen av den gratis prøveperioden når du fullfører prosessen, vil du ikke bli belastet før prøveperioden er over.

Image
Image

Har Philo TV lokale kanaler?

Den største svakheten til Philo er at tjenesten ikke inkluderer lokale kanaler. Den mangler også noen dedikerte sportskanaler. Hvis lokale kanaler og sport er viktige faktorer for deg, kan det hende at den lavere abonnementsavgiften som tilbys av Philo ikke er verdt byttet.

Nåværende kanaloppstilling

Er du usikker på om du vil like Philos kanaler? Ta en titt på denne kanallisten for å se nøyaktig hva du får. Denne listen kan endres etter hvert som Philo utvikler seg.

Hvor mange programmer kan du se samtidig på Philo TV?

De fleste tjenester begrenser antallet strømmer du kan se samtidig. Philo plasserer som begrenser til tre strømmer, noe som betyr at du kan se opptil tre forskjellige programmer, på tre forskjellige enheter, samtidig.

Du kan for eksempel se en kanal på datamaskinen din mens noen andre ser på en annen kanal på et nettbrett, og en tredje person kan se på en Roku-TV.

Hvor raskt må internett ditt være for å se Philo TV?

Philo TV er designet for å fungere med et bredt spekter av internetthastigheter, og kvaliteten på bildet vil øke eller redusere avhengig av hvor rask tilkoblingen din er. Philo anbefaler følgende hastigheter for den beste seeropplevelsen:

  • 1,5 Mbps+ for å se video med standardoppløsning (SD).
  • 5,0 Mbps+ for å se video med høy oppløsning (HD).

Ytterligere båndbredde kreves for å se mer enn én strøm om gangen.

Tilbyr Philo TV en DVR?

Philo TV kommer med en digital videoopptaker-funksjon (DVR) som du kan bruke til å ta opp direktesendt TV. DVR-funksjonaliteten har både styrker og svakheter sammenlignet med andre tjenester.

I motsetning til de fleste strømmetjenester, er det ingen grense for hvor mange programmer du kan spille inn på Philo med DVR-en din. Mange tjenester setter en grense på antall timer du kan ta opp, eller krever en ekstra månedlig avgift for ubegrenset lagring. Med Philo TV kan du spille inn så mange programmer du vil.

Ulempen med Philos ubegrensede DVR-funksjon er at showene dine bare lagres i 30 dager. Enten du ser på et innspilt program eller ikke, vil det forsvinne når 30-dagers timeren utløper.

Tilbyr Philo TV innhold på forespørsel?

Philo tilbyr to forskjellige typer on-demand-innhold, inkludert episoder av mange populære programmer. For å se om Philo tilbyr on-demand-episoder av et gitt program eller ikke, kan du navigere til profilen til programmet du er interessert i og se etter video-on-demand (VOD) tag.

I tillegg til tradisjonelle on-demand-episoder, har Philo også en 72-timers spolefunksjon. Dette er en funksjon som enkelte strømmetjenester tilbyr som lar deg se mange programmer på Philo opptil 72 timer etter at de først ble sendt, selv om du glemte å DVR dem.

Kan du leie filmer fra Philo TV?

Philo tilbyr ikke videoutleie. Hvis du er interessert i en enkel streamingtjeneste for direktesendt TV, men du også ønsker å leie filmer fra tid til annen, kan det være fornuftig å bruke Philo for direktesendt TV og supplere det med videoutleie fra en tjeneste som iTunes eller Amazon.

FAQ

    Hvordan fungerer Philo TV gratis prøveversjon?

    Oppgi telefonnummeret eller e-postadressen din og betalingsinformasjonen din for å starte den gratis 7-dagers prøveperioden. Hvis du avbestiller før prøveperioden er over, vil du ikke bli fakturert. Det er ingen kontrakt, så du kan kansellere eller starte abonnementet på nytt når som helst.

    Hvordan fungerer DVR-en på Philo TV?

    Velg programmet du vil lagre og velg Record. Du kan ta opp et ubegrenset antall programmer til DVR-en og beholde dem i opptil 12 måneder.

Anbefalt: