Graphic Design Portfolio and Practice Projects

Innholdsfortegnelse:

Graphic Design Portfolio and Practice Projects
Graphic Design Portfolio and Practice Projects
Anonim

Hvis du planlegger å bli grafisk designer, trenger du en grafisk designportefølje selv når du har liten erfaring fra den virkelige verden og ingen kunder. Enten du bruker det tradisjonelle albumet med trykte prøver eller den mer moderne nettsamlingen av arbeidsprøver, må du begynne et sted.

Sett etter en rekke prosjekter for porteføljen din for å vise frem allsidigheten din. Hvis du spesialiserer deg på illustrasjoner, bør de være fremtredende i porteføljen din. Hvis du håper å være webdesigner, ta med webdesign. Selv om du ikke har jobbet som grafisk designer ennå, har du kanskje skoledesignprøver du kan inkludere. Meld deg frivillig til å gjøre pro bono-arbeid for en lokal god sak, enten det er for trykt eller online; begge vil resultere i konkrete porteføljeprøver. Avrund arbeidsprøvene etter arbeid du designer for deg selv.

Nettdesign

Image
Image

Omtrent alle designere trenger litt erfaring med webdesign i dag. I tillegg til å inkludere eksempler på alle aktive nettsider du har jobbet på, inkluderer du individuelle elementer som logoer, navigasjonsknapper eller animasjoner. Det er greit å inkludere mockups, personlige designprosjekter og skoledesign i porteføljen din. Velg ditt beste arbeid.

Logo Work

Image
Image

De fleste grafiske designere for web og print blir bedt om å designe en logo på et eller annet tidspunkt. Ta med ferdige logoer og variasjonene du gikk gjennom for å komme frem til den ferdige versjonen hvis du har dem. I tillegg kan hypotetiske redesign av en kjent eksisterende logo vise frem fantasien og stilen din.

Utskriftsdesign

Image
Image

Nå kommer vi til det "tradisjonelle" porteføljeinnholdet, de prosjektene designet for trykk. Selv om du ikke planlegger å jobbe med papir på blekk, viser designene dine styrker og tilnærminger til design. Bruk det du har fra skoleprosjekter og avslutt med alt som mangler. Noen få eksempler på varer som vises i porteføljer er:

  • Visittkort: Start i det små og design ditt eget visittkort eller redesign et eksisterende firmas kort.
  • Brochure: Den allestedsnærværende brevfoldede, trepanelsbrosjyren er ofte stjernen (eller undergangen) i en trykt portefølje. Hvorfor? Fordi du må vite hvor brettene faller og hvordan du justerer plasseringen av teksten for å imøtekomme disse brettene. Design din egen reklamebrosjyre.
  • Packaging: Et eksempel på en emballasjedesign viser dine designferdigheter og din evne til å visualisere de spesielle kravene til et stykke som krever intrikat bretting før levering; du må ta hensyn til foldene og limområdene. Hvis du ikke har jobbet med emballasje ennå, må du lage ditt eget prøveprodukt. Du kan bruke illustrasjonen til en boks for et såpestykke øverst på denne siden for å forutse foldebehov.
  • Plakat eller flyer: Selv om du må inkludere en redusert versjon av en plakat, ta med en plakat eller flyer. Den skal vise frem dine beste designtalenter, være lett lesbar og trekke oppmerksomhet.

Andre vurderinger

Portfolioen din er en samtalestarter, så vær forberedt på å svare på spørsmål om hvordan du utformet prøvene i porteføljen din.

Hvis du ikke har en god skrivebordsskriver for å produsere klare kopier av prøvene dine, gå til en kopibutikk for fargekopier som viser frem designene dine.

Anbefalt: