Keeping Time With Atomic Clocks

Innholdsfortegnelse:

Keeping Time With Atomic Clocks
Keeping Time With Atomic Clocks
Anonim

Vil du stille klokken til riktig tid? Da vil du stille den til en atomklokke. Atomklokker er de mest nøyaktige klokkene i verden og er standarden som alle andre klokkene er satt etter. Selv om det finnes flere atomklokker rundt om i verden, er den som brukes av hjemmeautomatiseringsenheter utenfor Boulder, Colorado.

Image
Image

Hva er en hjemmeatomklokke?

Når du kjøper en klokke som merker seg selv som en atomklokke, kjøper du en enhet som synkroniserer seg med den amerikanske regjeringens offisielle atomklokke utenfor Boulder, Colorado.

Atomklokker for hjemmebruk er designet for å motta et radiosignal som sendes fra National Institute of Standards and Technology (NIST) i Colorado og for å synkronisere med det signalet.

Hvordan bruke en atomklokke

Klokker som er synkronisert med NIST-atomklokken er enkle å bruke. Når de er konfigurert, er disse enhetene innstilt på 60 kHz radiosignalet og mottar en liten binær kode som automatisk stiller klokken til nøyaktig tid.

Image
Image

Begrensninger for atomklokker

De fleste hjemmeklokker som synkroniserer med atomklokken i Boulder, Colorado, synkroniseres kun innenfor det kontinentale USA og noen områder i Canada og Mexico. Atomklokker vil ikke synkroniseres riktig på Hawaii, Alaska og andre kontinenter enn Nord-Amerika.

En annen begrensning for hjemme-atomklokker er at de kanskje ikke mottar NIST-signalet i store bygninger som inneholder stålkonstruksjon. Flytt klokkene nærmere vinduene i denne typen bygninger for å løse synkroniseringsproblemet.

Atomic Clock Time Sync på datamaskiner

De fleste datamaskinoperativsystemer synkroniserer automatisk datamaskinens klokke med NIST-tidstjenester når enheten er koblet til internett. Hvis datamaskinen ikke automatisk synkroniserer klokken, finnes det en rekke tidssynkroniseringsverktøy som lar datamaskinen gjøre dette automatisk.

Når du bruker et datamaskingrensesnitt for å kontrollere hjemmeautomatiseringsenhetene dine, synkroniserer enhetene seg automatisk med kontrolleren. Ved å bruke en hjemmeautomatiseringsgateway og datamaskinens internetttidssynkronisering sikrer du at alle hjemmeautomatiseringsenheter fungerer med NIST-tid.

Hvis du vil sjekke klokken på datamaskinen din eller de som er i hjemmet ditt, får du tilgang til den offisielle NIST-tiden på www.time.gov.

Anbefalt: