Minecraft-biomer forklart: soppbiome

Innholdsfortegnelse:

Minecraft-biomer forklart: soppbiome
Minecraft-biomer forklart: soppbiome
Anonim

Minecrafts mange biomer er ofte forvirrende, og Mushroom Biome er den mest mystiske av dem alle. La oss ta en titt på denne freaken av virtuell natur og se hva som får den til å tikke.

Soppbiomet omtales også som "soppmarkene."

Where to Find the Mushroom Biome

Image
Image

Du trenger noen solide sjøbein for å komme til en soppbiome. Det krever mye seiling (eller svømming hvis du er Minecrafts Michael Phelps). Soppbiomet finnes først og fremst langt ute i havet, ikke knyttet til andre landmasser. Det er noen sjeldne forekomster av soppbiomer som blir funnet knyttet til hovedtomten til landspillerne gyter inn. Du kan umiddelbart se forskjellen mellom et soppbiom og et norm alt biom ved den distinkte fargen på Mycelium (gresset som finnes i soppbiomet).

Hvorfor er soppbiomet unikt?

Image
Image

Som tidligere nevnt, er det Mycel i Mushroom Biome, og det er det som gjør at soppen kan blomstre over alt i området. Vanligvis avviser en blokk sopp og lar dem ikke vokse i sterkt lys, mens Mycelium lar dem vokse når som helst på dagen eller natten. Store sopp vokser også på myceliet, noe som gjør at biomet skiller seg enda mer ut.

Soppbiomet er et flott sted å bo

Image
Image

Av en eller annen grunn er soppbiomer generelt trygge. Mens nesten alle biomer kan skape fiendtlige mobber, gjør ikke soppene det. Den eneste mobben som naturlig gyter der er Mooshrooms (soppversjonen av en ku, hvis du ikke kunne se det) og flaggermus. Dette gjør det til et fredelig habitat for alle spillere å nyte og ikke bekymre seg for å ta en kamp.

Sikkerheten til dette biomet strekker seg også under jorden. Creepers vil vanligvis ikke gyte, men hvis det er en mineshaft, fangehull eller høyborg vil det fortsatt skape en spawner. I tillegg kan illagers fortsatt gyte under raid og lynnedslag har fortsatt en liten sjanse til å gyte skjelettfeller.

The Mushroom Biome's Unlimited Food Supply

Image
Image

Hvis du har ressursene tilgjengelig for å lage en bolle, bør du ha ressursene til å lage en soppstuing. Mangel på mat er aldri et problem i soppbiomet, siden sopp og sopp burde oversvømme området. Når en spiller klipper en Mooshroom, blir han til en vanlig ku. Når den klipper Mooshroom, slipper den fem røde sopp.

Mooshrooms inneholder mer enn bare sopp. Når en Mooshroom blir drept, har de en sjanse til å droppe rå biff, lær eller til og med biff. (Det siste skjer bare hvis de blir brent og drept.)

Opdrett er også mulig på en soppbiome, selv om det ikke virker slik ved første øyekast. Når du bruker en Hoe på en blokk med Mycelium, gjør Hoeden ingenting. For å dyrke i en soppbiom, knekk blokken med Mycelium og plasser skittblokken du får i retur. Bruk hakken igjen på skitten, og landet bør være brukbart.

The Downsides of the Mushroom Biome

Image
Image

Selv om det er enorme sopp så langt øyet kan se i soppbiomet, er det en tydelig mangel på trær. Dette er fordi trær ikke gyter naturlig i området. Selv om det er fullt mulig å dyrke trær i et soppbiom fra frøplanter, kan det være veldig vanskelig å gjøre (noe som kan gjøre overlevelse svært vanskelig). Når skitt, gress eller noe i denne retningen plasseres ved siden av Mycelium, overmanner Mycelium den smussrelaterte blokken og gjør den om til Mycel. Å lage en forhøyet plattform som ikke berører Mycelium burde gjøre susen. Bare husk å ta med spirer når du reiser til ditt potensielle nye hjem.

Forbered deg på soppbiomesøket

Selv om det er vanskelig å finne soppbiomer, er de et veldig interessant sted å bo og oppleve. Prøv definitivt å finne din egen lille fiendefrie trygge havn og kos deg i en verden full av paddehatter. Husk å forberede deg på en lang tur mellom fastlandet, havet og reisemålet ditt. Ikke vær redd for å stoppe ved øyer underveis for å fylle på forsyninger.

Anbefalt: