Minecraft Mobs Forklart: Enderman

Innholdsfortegnelse:

Minecraft Mobs Forklart: Enderman
Minecraft Mobs Forklart: Enderman
Anonim

De er skumle, de er høye, du bør ikke se på dem. Teleporteringsfiendene kjent som Endermen i Minecraft er ingen enkel kamp og kan være ganske vanskelig å forstå. Her er noen tips om hvordan du kan håndtere Endermen.

Pulling Some Inspiration

Image
Image

Med den store mani av Parsec Productions 2012-suksespill «Slender: The Eight Pages» kan du veldig enkelt se hvor Notch hentet en stor mengde inspirasjon for sitt nye tilskudd til Minecraft-mobbelaget. Med ulike nikk til Slenderman skaper Enderman en spennende opplevelse. Mens Halloween rullet rundt, oppnådde Mojangs Xbox 360-utgave av Minecraft en teksturpakke der Enderman hadde blitt redesignet for å se ut som om han var Slenderman.

Biology

Image
Image

Endermen gyter ofte på blokker med et lysnivå på mindre enn 8. I Overworld of Minecraft vil du finne Endermen som gyter i hjemsøkelser fra 1 til 4 Endermen. Men i hjemmedimensjonen til Endermen, The End, vil de gyte i Hauntings of 4. Endermen gyter med mye lavere prosentandel enn andre mobber. Det er definitivt mer en utfordring å finne en Enderman versus en mobb som et skjelett.

Staring Contest

Image
Image

For at en spiller skal provosere en Enderman, må spilleren stirre direkte på overkroppen av mobben eller angripe den. Dette vil føre til at Enderman blir sint og stirrer på spilleren. Hvis spilleren bryter øyekontakten med Enderman, vil Enderman begynne å teleportere rundt til nær nok til å angripe spilleren. Hvis en spiller ikke handler raskt nok for å drepe mobben, vil Enderman teleportere igjen for å skape forvirring hos spilleren og for potensielt å få et snikingrep. Enderman vil ikke slutte å angripe spilleren med mindre de blir drept, truffet av regn, merker at solen kommer opp, brent av en brann, eller hvis de blir truffet flere ganger og innrømmer tap.

Hvis du er redd for å få øyekontakt med en Enderman, prøv å plassere et gresskar på hodet til karakteren din. Å plassere et gresskar på hodet kan hindre ditt direkte syn, men det vil garantere at du ikke blir angrepet av Endermen ved å stirre ved et uhell. Alternativt kan du bruke en usynlighetsdrikk for å unngå å agitere Enderman med øyekontakt.

Reap your Rewards

Image
Image

Når en Enderman blir drept, vil de slippe forskjellige gjenstander. Endermen har en sjanse til å miste hvor som helst fra 0 til 1 Ender Pearls hvis de blir angrepet naturlig uten Enchantments. De vil slippe 5 erfaring når de blir drept av spilleren, og vil slippe enhver blokk de holder.

I konklusjon

Enderman er en fascinerende mobb med mye mer å lære om gjennom faktisk spilling. Å lese om Enderman versus å oppleve disse mobbene på første hånd er veldig forskjellige og bør behandles som sådan. Test kreftene dine mot disse store teleporterende skapningene og finn ut hva som får dem til å tikke!

Anbefalt: