Oppdater Chrome-nettleseren din for å unngå sikkerhetssårbarheter

Innholdsfortegnelse:

Oppdater Chrome-nettleseren din for å unngå sikkerhetssårbarheter
Oppdater Chrome-nettleseren din for å unngå sikkerhetssårbarheter
Anonim

Som alltid vil du sørge for at Chrome-installasjonen din er oppdatert for å holde nettlesingen din trygg og sikker.

Image
Image

Google har utstedt en advarsel rundt to sikkerhetssårbarheter i den siste stabile versjonen (81) av den populære nettleseren Chrome. Ifølge Forbes holder Google detaljene hemmelige for å hindre hackere i å bruke dem, men selskapet sier også at de ikke har registrert noen hack med denne metoden.

Hva du skal gjøre: Du bør sørge for at Chrome-nettleseren din er oppdatert. Den siste versjonen med oppdateringen er 81.0.4044.129 på Windows og Mac, som Google sender til alle Chrome-brukere nå, så du har kanskje den allerede. Du kan sjekke versjonen din i Chrome-menyen, og deretter starte på nytt.

Detaljene: Mens den spesifikke metoden for å utnytte feilen holdes hemmelig, ser brukerne en av følgende to feilmeldinger: 'STATUS_ACCESS_VIOLATION' eller 'STATUS_INVALID_IMAGE_HASH.' Hvis du ser disse feilene, må du oppgradere umiddelbart. Forbes rapporterer at sårbarheten kan føre til at hackere kontrollerer systemet ditt.

Markedsandel for nettleser

  • Chrome - 67,72 %
  • Firefox - 8,49 %
  • Internet Explorer - 6,97 %
  • Edge - 6,20 %
  • Safari - 3,62 %

Kilde: Nettmarkedsandel

Bottom line: Selv om Google handlet raskt med å korrigere disse feilene, er det fortsatt viktig å sørge for at du ikke er berørt. Sørg for å sjekke din egen Chrome-versjon umiddelbart for å unngå problemer med disse sårbarhetene.

Anbefalt: