Oppdater Echo Buds-programvaren for å unngå overoppheting

Oppdater Echo Buds-programvaren for å unngå overoppheting
Oppdater Echo Buds-programvaren for å unngå overoppheting
Anonim

Selv om det bare er i sjeldne tilfeller, er det best å være sikker på at Echo Buds ikke kommer til å overopphetes ved bruk.

Image
Image

Med påstand om at Echo Buds kunne overopphetes "i sjeldne tilfeller" mens de lader i dekselet deres, sendte Amazon en e-post til brukere på onsdag og ba dem oppdatere programvaren deres, ifølge BBC.

Slik fungerer det: Selskapet sa tilsynelatende også at brukere vil få sikkerhetsoppdateringen automatisk når de er koblet til telefonene sine via Bluetooth. Du kan sjekke om din har blitt oppdatert ved å koble dem til en telefon mens de er i etuiet og bruke Alexa-appen for å se om programvareversjonen er 318119151 eller høyere, sier BBC.

Hva så? Hvis Buds ikke har oppdatert, kan du "tvinge" en ved å holde dem innenfor rekkevidden til telefonen din i omtrent 30 minutter, etter å ha kontrollert at de koblet til igjen via Alexa-appen.

Bottom line: Sjansen er stor for at Echo Buds vil være fine, men det er en god idé å sørge for at de blir oppdatert. Amazon-e-posten sa også at oppdateringen vil forbedre ytelsen til batteriene dine i det lange løp, så det er også en god ting. Bortsett fra hele greia med "ikke overoppheting", selvfølgelig.

Anbefalt: