Hvordan fikse PowerPoint-lyd- og bildeproblemer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fikse PowerPoint-lyd- og bildeproblemer
Hvordan fikse PowerPoint-lyd- og bildeproblemer
Anonim

PowerPoint-lyd- og bildeproblemer plager ofte presentatører. Disse problemene oppstår når du lager en PowerPoint-presentasjon hjemme eller på kontoret, og når du tar den til en annen datamaskin, er det ingen lyd eller bilder. Eller enda verre, PowerPoint krasjer midtveis i presentasjonen. Det finnes en rekke måter å forhindre disse scenariene på.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder for PowerPoint for Microsoft 365, PowerPoint 2019, PowerPoint 2016, PowerPoint 2013, PowerPoint 2010 og PowerPoint for Mac.

Image
Image

bunnlinjen

Hvis bilder ikke vises eller lyden ikke spilles av i PowerPoint, er det sannsynligvis fordi komponentene som kreves for presentasjonen, ikke er på samme sted. Det kan også være kompatibilitetsproblemer med mediefilene og enheten du bruker. Hvis PowerPoint krasjer når du setter inn bilder og lyd, kan det være fordi filene er for store.

Hvordan fikser du PowerPoint-lyd- og bildeproblemer

Her er noen tiltak du kan ta for å fikse og forhindre problemer med bilde- og lydfiler i PowerPoint:

  1. Plasser alt i én mappe. Det er en god idé å lage en ny mappe for alle presentasjonskomponentene. Å ha disse elementene på ett sted gjør det enkelt å overføre en presentasjon fra en datamaskin til en annen uten å miste bilder eller lyder.
  2. Reduser PowerPoint-filstørrelsen. Før du setter inn et bilde på et lysbilde, optimaliser bildene ved å beskjære fremmede elementer ut av bildene. Hvis filene fortsatt er for store, komprimer bildene i PowerPoint.

    For å holde filstørrelsene håndterbare, ikke sett inn bilder direkte fra et digitalkamera eller lim inn bilder fra andre kilder.

  3. Deaktiver Malewarebytes. PowerPoint har vært kjent for å komme i konflikt med Malewarebytes, et antivirusprogram på tvers av plattformer for Windows, Mac og mobile enheter. Hvis du bruker dette programmet, deaktiver det og installer et annet verktøy for fjerning av skadelig programvare.
  4. Oppdater grafikkortdriveren. Noen eldre Intel-grafikkort på Windows-PCer har en feil som er i konflikt med PowerPoint, så sørg for at de nyeste driverne er installert.
  5. Kjør verktøyet Optimize Media Compatibility. Sørg for at presentasjonen er optimalisert for kompatibilitet før du deler den med noen eller prøver å kjøre lysbildefremvisningen på en annen datamaskin. Se delen nedenfor for trinnvise instruksjoner.

Hvordan kjører du Optimize Media Compatibility Tool

Det anbefales alltid å kjøre Optimize Media Compatibility-verktøyet før du starter en presentasjon:

  1. Åpne presentasjonen og gå til Fil > Info.
  2. Hvis lyden eller videoen du la til lysbildefremvisningen er i et format som kan ha kompatibilitetsproblemer, vises Optimize Media Compatibility- alternativet.

    Image
    Image
  3. Velg Optimaliser mediekompatibilitet og vent mens PowerPoint forbedrer alle medier som krever optimalisering.
  4. Velg Close når prosessen er fullført.

Anbefalt: