Hva du bør vurdere når du ser etter USB-videoopptak

Innholdsfortegnelse:

Hva du bør vurdere når du ser etter USB-videoopptak
Hva du bør vurdere når du ser etter USB-videoopptak
Anonim

Det kan være mange faktorer som spiller inn når du velger en videoopptaksenhet for datamaskinen din. Med priser som varierer fra bare $20 til opp til over $200, trenger det ikke å være vanskelig eller kostbart å ta avgjørelsen. Det er imidlertid mange alternativer (et raskt søk på Tigerdirect ga 24 resultater), og her skal vi prøve å hjelpe deg med å velge enheten som passer for deg.

Image
Image

Usage

Hva vil du fange? Er du ute etter å sikkerhetskopiere eldre VHS-kassetter? Vil du kunne ta opp TV-programmer og lagre dem? Hva med videokameraet ditt?

Den første vurderingen bør være ditt bruksscenario. Hvis du har tenkt å konvertere eldre VHS-kassetter til DVD, kan det være lurt å se etter en enhet som kommer med programvare for videoredigering. Hvis du vet at du bare kommer til å lage kopier, kan det hende at programvaren ikke er en prioritet for deg.

Image
Image

Du må også sørge for at videoopptaksenheten du kjøper har de riktige tilkoblingene for videospilleren eller videokameraet du vil koble til. Det er ikke noe verre enn å bestille en videoopptaksenhet bare for å finne ut at du ikke kan koble videoavspillingsenhetene dine til den.

Til slutt, hvis du har tenkt å bruke opptaksenheten til TV-opptak, kan det være lurt å vurdere en TV-tuner i stedet. Mange av disse enhetene har tilkoblinger som lar deg koble til en videospiller eller videokamera samt kabel eller satellitt.

bunnlinjen

Når du søker etter USB-opptaksenheter, finner du en bred prisklasse. Å vite hvor mye du vil bruke vil hjelpe deg med å velge en enhet langt. Pris korrelerer dessverre ikke med funksjoner. Det er mange enheter som leveres med programvare, men koster mindre enn de som ikke gjør det. Sørg for å vite hva du er villig til å bruke når du begynner å handle.

Funksjoner

Hvordan vil du bruke videoen du tar opp på PC-en? Hvis du bare ønsker å brenne videoene til DVD, trenger du ikke mye i form av spesialfunksjoner med enheten din, da du kan bruke annen programvare til å brenne disse diskene. Hvis du derimot ønsker å redigere videoene dine eller bruke dem på bærbare enheter, kan det være lurt å se etter en enhet som lar deg enten redigere videoer eller konvertere dem til andre videoformater for bruk på andre enheter.

Også, hvilke tilkoblinger trenger du? De fleste enheter kommer med standardoppløsninger, men det er noen som lar deg ta opp HD-video. De fleste nye videokameraer tar opp HD-video, og det ville være synd å ikke få den kvaliteten på overføringene dine.

En annen vurdering er at hvis du bare skal overføre video fra HD-videokameraet, trenger du kanskje ikke en opptaksenhet i det hele tatt! De fleste av dagens videokameraer har en USB-port innebygd og kan kobles direkte til PC-en din for overføring og DVD-brenning.

The Bottom Line

Til slutt er det ikke lett å velge en fangstenhet. Alternativene er svimlende, og med en så bred prisklasse er det viktig å gjøre research. Hva du vil fange, hvordan du vil bruke det og hvorvidt du vil redigere videoene dine eller ikke, spiller en rolle i avgjørelsen. Det samme gjør typen video du vil ta opp. Sørg for å ta deg god tid, og du vil garantert finne USB-videoopptakskortet som passer for deg.

Anbefalt: