Hvordan låse opp Nokia-telefonen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan låse opp Nokia-telefonen
Hvordan låse opp Nokia-telefonen
Anonim

Hvis du kjøpte en Nokia-smarttelefon via en trådløs operatør, for eksempel Verizon eller T-Mobile, er telefonen sannsynligvis låst, noe som betyr at den er begrenset til selskapets nettverk. Hvis du ønsker å flytte til et annet nettverk, eller reiser og står overfor dyre roaming-avgifter, kan det være mulig å låse opp Nokia-telefonen, slik at du kan bytte mellom operatører.

Begrepet opplåsing kan være forvirrende. Å låse opp en Nokia-telefon fra nettverksoperatøren er annerledes enn å låse opp nøklene og skjermen med en PIN-kode.

Image
Image

Før du låser opp Nokia-telefonen

Før du prøver å låse opp Nokia-smarttelefonen, må du finne ut om den er låst til en operatør. Hvis du kjøpte enheten til full pris, direkte fra en elektronikkbutikk, er nok ikke Nokia-smarttelefonen låst. Hvis du kjøpte enheten via et operatørabonnement eller i en operatørbutikk, er den sannsynligvis låst.

Hvis du ikke er sikker på om enheten din er låst, kontakt din nåværende operatør eller besøk et nettsted som IMEO.info for å få mer informasjon om telefonens status.

Deretter, hvis du vil låse opp Nokia-telefonen for å bruke den med en annen operatør, må du kontrollere at enheten støtter den operatørens nettverksteknologi. Sjekk Nokia-telefonens bruksanvisning for å bekrefte hvilke frekvenser den støtter, og sjekk med din potensielle operatør for å forsikre deg om at enheten er kompatibel.

Ta med Nokia-telefonen til en lokal operatørbutikk, eller ring operatørens kundeservicelinje for å se om enheten er kompatibel med nettverket deres.

Slik låser du opp Nokia-telefonen

Følg operatørens spesifikke instruksjoner for å låse opp Nokia-telefonen. Her er en titt på den generelle prosessen, selv om fremgangsmåten til tjenesten din kan variere.

  1. Kontakt leverandøren av trådløse tjenester og be om en opplåsingskode.

    Dette er vanligvis ikke et problem hvis du er en langvarig kunde, men ulike operatører har begrensninger.

  2. Fjern Nokia-telefonens SIM-kort.

    Se telefonens håndbok for instruksjoner om hvordan du gjør dette riktig.

  3. Slå på telefonen uten SIM-kortet.

    Skriv inn PIN-koden din hvis du blir bedt om det.

  4. Sett inn et nytt SIM-kort og skriv inn opplåsingskoden. Du bør se en SIM-begrensning av-melding.

Opplåsingspolitikk for operatør

Her er en titt på retningslinjene for opplåsing av de store trådløse operatørene.

Verizon

Verizons opplåsingspolicy sier at enheter er låst i 60 dager etter kjøpet. Den bemerker at en ulåst Verizon Wireless-enhet kanskje ikke fungerer eller kan oppleve begrenset funksjonalitet på en annen operatørs nettverk.

AT&T

AT&Ts retningslinjer for opplåsing spesifiserer spesifikke betingelser og tilbyr opplåsingshjelp og ressurser.

T-Mobile

T-Mobiles retningslinjer for opplåsing beskriver kvalifikasjonskrav for å låse opp en enhet og gir et skjema for forespørsel om en opplåsingskode.

Sprint

Sprints opplåsingspolicy beskriver opplåsingskrav og andre merknader.

Online opplåsingstjenester

Mens det å kontakte operatøren din er den sikreste og mest pålitelige metoden for å låse opp en Nokia-telefon, finnes det nettjenester som gir opplåsingskoder hvis du støter på et problem med opplåsingsprosessen.

UnlockMe fokuserer på eldre Nokia-telefonmodeller, mens Nokia Unlock Calculator betjener flere plattformer.

Bruk bare en trygg og pålitelig opplåsingstjeneste.

Anbefalt: