Hvordan kobler jeg iPod til PC-en?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan kobler jeg iPod til PC-en?
Hvordan kobler jeg iPod til PC-en?
Anonim

Hvis du nettopp har kjøpt din første iPod, er det første spørsmålet du kan stille når du får den hjem: "Hvordan kobler jeg iPoden til PCen?" Så lenge du har en internettforbindelse, har du alt du trenger, og prosessen er enkel.

Image
Image

Informasjonen i denne artikkelen gjelder 3. og 4. generasjons iPod Shuffle; 5., 6. og 7. generasjon iPad nano; og 2., 3., 4. og 5. generasjon iPod touch.

Slik kobler du iPod til en PC

Du har kanskje allerede iTunes installert på PC-en din. Hvis ikke, last det ned fra Apple - det er gratis - og installer det på din stasjonære eller bærbare datamaskin.iPod-en din kom med en kabel som har en USB-kontakt i den ene enden og en dock-kontakt i den andre. Den kom sannsynligvis med en delvis lading, men hvis ikke, lad iPod-en før du kobler den til datamaskinen.

  1. Koble dokkkontaktenden av kabelen inn i dokkingkontaktsporet på bunnen av iPod-en. Koble deretter USB-enden av kabelen til en USB-port på PC-en.
  2. Når du gjør dette, bør iTunes starte automatisk - hvis det ikke allerede kjører - og iPod-skjermen lyser. Hvis iTunes ikke starter automatisk, åpner du det.
  3. Følg iTunes mens den leder deg gjennom prosessen med å sette opp iPod. Veibeskrivelsene varierer noe avhengig av modell og generasjon av iPod-en du har. De fleste trinnene gjelder bare første gang du setter opp iPod. Etter det, hver gang du kobler iPod til datamaskinen, starter iTunes og tar deg direkte til iPod-administrasjonsskjermen.

    • Konfigurer iPod touch
    • Konfigurer iPod nano
    • Konfigurer iPod Shuffle

Din iPod er konfigurert og klar til bruk.

Hver gang du vil legge til eller fjerne innhold fra iPod-en, kobler du den til PC-en og administrerer hva som synkroniseres til den i iTunes.

Datamaskintilkobling er ikke lenger nødvendig

Du har kanskje en iPod som Apple ikke lenger krever at du synkroniserer med en datamaskin. Nyere modeller av iPod Touch er i stand til å streame og laste ned musikk direkte til iPod, så lenge en høyhastighets internettforbindelse er tilgjengelig. Det er fortsatt mulig å koble disse modellene til en datamaskin, men det er ikke nødvendig. Sjekk dokumentasjonen som fulgte med iPod-en.

Anbefalt: