Opprett et nettfotogalleri

Innholdsfortegnelse:

Opprett et nettfotogalleri
Opprett et nettfotogalleri
Anonim

Med nettet og litt programvare er det enklere enn noen gang å dele bildene dine med noen på nettet, selv om du ikke kan HTML og du aldri har laget en personlig nettside før! Det er massevis av programvare som automatisk kan generere fotogallerier for nettet.

Mye av denne programvaren er gratis, eller du kan finne denne funksjonaliteten innebygd i grafikkprogrammene du allerede eier. Mange fotoredigerere og bildebehandlingsverktøy inkluderer funksjoner for nettpublisering i disse dager.

Image
Image

Verktøy for å automatisere nettgalleriet

Lenket nedenfor er en oppsummering av opplæringsprogrammer for å lage nettfotogallerier i populær programvare, pluss lenker til mer programvare med funksjoner for å lage HTML-fotoalbum og indekssider med miniatyrbilder, alt komplett med hyperkoblinger og klare til opplasting. Med følgende informasjon og hjelp fra andre guider har du ingen unnskyldning for ikke å dele favorittbildesamlingene dine på nettet.

  1. JAlbum: Ikke bare er JAlbum rimelig, men den er også full av funksjoner og er kompatibel med flere plattformer. Det er knapt noen grunn til å se andre steder.
  2. Hvordan gjøres for å lage en rekke grafikk: Trinn-for-trinn-instruksjoner for å lage grafikk i Photoshop.

  3. Gratis bilderedigering på nett: Finn gratis bilderedigerere på nettet for å hjelpe deg med å forbedre eller finpusse bildene dine for nettet.
  4. Webredigeringssuiter: Programvare for å generere HTML for et nettfotogalleri og nettsider.
  5. Fotoredigeringsverktøy for Macintosh: Gratis programvare for Macintosh som lar deg redigere bilder for nettet.
  6. XnView batchbehandlingsverktøy: Denne programvaren kan automatisere en rekke grafikkbehandlingsoppgaver, og inkluderer funksjoner for å lage nettgallerier.
  7. Gratis nettsteder for hosting av bilder for fotoblogging: Hvis du ikke vil ha stresset med HTML og FTP, er det en veldig enkel måte å legge ut bildene dine på nettet å sette opp en fotoblogg (weblogg).

Finn en nettvertsleverandør

Etter at du har opprettet bildegalleriet ditt, må du fortsatt finne en webhotellleverandør og laste opp HTML-filene og bildene. Du vil kanskje til og med lære nok HTML til å forbedre sidene dine og gi dem mer personlig preg.

Anbefalt: