De 5 beste hodetelefonene for barn i 2022

Innholdsfortegnelse:

De 5 beste hodetelefonene for barn i 2022
De 5 beste hodetelefonene for barn i 2022
Anonim

The Rundown Best Tot alt: Beste budsjett: Best Over Ear: Best Dual Purpose: Beste pannebånd:

Beste tot alt sett: LilGadgets Untangled PRO Kids Premium trådløse Bluetooth-hodetelefoner

Image
Image

Noen ganger er ledninger mer problemer enn de er verdt for barneenheter, og av den grunn er LilGadgets untangled pro premium trådløse headset et must-eie. Med innebygde barnevennlige volumbegrensninger er lydopplevelsen takket være 40 mm-drivere som tilbyr en forbedret lytteopplevelse for musikk, bøker, filmer og mer. Når det gjelder batterilevetid, kan du forvente 12 timers bruk og opptil 180 timer standby-tid før du trenger opplading.

Heldigvis er det ikke noe problem å lytte så lenge med polstrede øreklokker som barn kan bruke i timevis av gangen før de føler seg trette. I tillegg vil foreldre som er vert for sleepovers elske inkluderingen av Shareport-funksjonaliteten, som lar andre hodesett kobles direkte til LilGadgets-headsettet for å dele lyden som kommer fra bare én lydproduserende enhet. Hvis ingen av de ovennevnte selger deg, kan kunnskapen om at en del av hvert kjøp av et LilGadgets-hodesett går til forebygging av mobbing på skolene.

Beste budsjett: MEE-lyd KidJamz KJ25

Image
Image

MEE KidJamz KJ25-hodetelefonene er bygget for barn i alderen fire til 12 år og er et ypperlig budsjettvalg med en innebygd 85db volumbegrensning for å forhindre hørselsskader. Mens volumbegrensninger oppmuntres med små barn, inkluderer MEE en skjult bryter som lar foreldre fjerne volumbegrensningen i et støyende miljø. MEE-ene er kompatible med alle enheter som støtter en 3,5 mm hodetelefonkontakt, som inkluderer Apples produktutvalg. Den hypoallergene byggekvaliteten inkluderer BPA-fri plast og en justerbar hodetelefon sammen med vinyl øreputer for en myk og ikke-tretthet passform. I tillegg inkluderer MEE en flokefri ledning med forsterkede kontakter og et ultrafleksibelt hodebånd som kan bøye, vri og trekke i alle retninger uten å brekke.

Best Over Ear: Snug Play+

Image
Image

Med så mange valg av over-øret-hodesett for barn, er det en stor oppgave å velge det beste, men Snug Play+ sørger for en flott lydopplevelse og et ultrakomfortabelt hodesett. Anbef alt for barn i alderen tre til åtte år, Play+ har 40 mm drivere som tilbyr en fantastisk lyd som konkurrerer med voksne headset. Selv om barna ikke kan se forskjellen, vil de sette pris på det samme. Heldigvis styres den suverene lydopplevelsen fortsatt med en innebygd volumbegrenser, slik at de ikke skader trommehinnene.

Utover lyden er disse lette hodetelefonene bygget med høykvalitets, slitesterke materialer som tåler slitasjen som små barn uunngåelig vil sette igjennom dette hodesettet. Dessuten er det polstrede skum skånsomt for mindre ører og holder seg behagelig i timevis av gangen uten å forstyrre lange lytteøkter. Inkluderingen av Shareport-teknologi muliggjør en rask og enkel kjede av flere barn som lytter til samme medieenhet.

Beste dobbeltformål: Votones trådløse hodetelefoner for barn

Image
Image

De lette og kompakte Votones-hodetelefonene har en sammenleggbar design som passer godt sammen med mykt polstrede øretelefoner. Bortsett fra komfort, tilbyr Votones både trådløs og kablet kompatibilitet med en 3,5 mm lydkabel inkludert for bruk med en datamaskin, nettbrett eller andre enheter som støtter en lydkontakt. Ladetiden på 2,5 timer gir en musikalsk opplevelse som kan vare i opptil 10 timer og opptil 60 timer i standby før den krever en ny lading. Etter batterilevetid og komfort, skinner Votones virkelig med støtte for FM-radio og håndfri samtale via Bluetooth 3.0-kompatibilitet som kobles til en hvilken som helst kompatibel telefonenhet.

Beste hodebånd: Cozyphones Kids Headphones

Image
Image

Cozyphones-hodetelefonene har en unik stil og er ulikt noe de fleste foreldre har sett før. Det myke fleecehodebåndet kan virke uvanlig i begynnelsen, men komfortnivået kan ikke undervurderes med ultratynne 1/8-tommers høyttalere som gir et helt annet utseende og følelse, spesielt for barn som ikke liker ørepropper. Borte er dagene med å slite med store øretelefoner, i stedet er dette hodesettet all komfort, hele tiden. For barn som har sensoriske problemer, vil dette lette og tettsittende myke fleece-hodebåndet (som også kan vaskes) ikke skuffe. Sammen med en 36-tommers fleksibel og flettet ledning, er 3,5 mm-kontakten kompatibel med hundrevis av medieenheter, inkludert Apple.

Hva du bør se etter i hodetelefoner for barn

Hørselvern

Den viktigste enkeltfunksjonen i hodetelefoner for barn er en volumbegrenser. Du bør velge hodetelefoner som gir mindre enn 85 desibel, og ideelt sett holde barnas enheter på et enda lavere volum enn det.

Wireless

Problemet med volumbegrensere er at noen enheter kan overvinne dem. Velg trådløse hodetelefoner for maksimal beskyttelse, siden det er umulig for maskinvare å ved et uhell få trådløse hodetelefoner til å produsere høyere lyd enn de er laget for å levere. Ulempen er at hvis batteriene dør og du bruker en fysisk ledning til å koble hodetelefonene til, mister du den ekstra beskyttelsen.

Støyreduserende teknologi

Denne funksjonen er oftere forbundet med avanserte hodetelefoner, men en investering i støyreduserende hodetelefoner er en investering i barnets hørsel. Støyreduserende teknologi reduserer lyden utenfor, noe som lar barna dine høre musikken eller videoene deres bedre med lavere volum, noe som kan beskytte ørene deres.

Anbefalt: