De 9 beste hodetelefonene for under $50 i 2022

Innholdsfortegnelse:

De 9 beste hodetelefonene for under $50 i 2022
De 9 beste hodetelefonene for under $50 i 2022
Anonim

Selv om det er sant at noen av de beste hodetelefonene koster ganske mye penger, kan du også finne billige hodetelefoner som er komfortable og gir høy lydkvalitet. Billigere hodetelefoner er ideelle for barn, de som sliter mye på enhetene sine, de som trenger flere par, eller de som har et stramt budsjett.

Du kan finne kablede og trådløse alternativer for under $50. Noen trådløse hodetelefoner kan gå 20 timer eller lenger på en enkelt lading, mens andre varer mindre enn halvparten av tiden før du trenger å finne en lader.

Vi har undersøkt dusinvis av billigere alternativer, og vårt valg for det beste paret hodetelefoner under $50 er Audio Technica ATH-M20x fordi de har god lydkvalitet til en overkommelig pris. Hvis du ser etter et kablet alternativ, noe bærbart eller et par lette hodetelefoner, har vi også tatt med våre valg for de beste hodetelefonene under $50 i andre kategorier.

Beste tot alt sett, kablet: Audio-Technica ATH-M20x

Image
Image

ATH-M20x-hodetelefonene lar deg nyte musikken din med den beste kvaliteten innenfor denne prisklassen. De har en frekvensrespons på 15Hz til 20KHz, og 40mm drivere med sjeldne magneter og kobberkledde talespoler i aluminium. Disse hodetelefonene er kablet og har ikke Bluetooth-funksjoner, men de har en enkeltsides 3,0 mm-kabel og kommer med en 1/4-tommers adapter for økt allsidighet.

Designet rundt øret gir en tett forsegling for god lydisolering, selv uten aktiv støydemping. ATH-M20x mister noen poeng for komfort fordi de ikke er superjusterbare. Øreklokkene svinger 15 grader og hodebåndet kan endres, men noen brukere sier at de er litt stramme.

Det virker som om Audio-Technica kuttet noen hjørner på justeringene for å produsere hodetelefoner som fortsatt vil høres bra ut i denne prisklassen. Hvis du liker å lytte til mye musikk – og spesielt hvis du planlegger å overvåke eller mikse i studio – er god lydkvalitet verdt byttet.

Type: Over-Ear | Tilkoblingstype: 3,0 mm kabel | ANC: Nei | Vann-/svettebestandig: Nei

Runner-Up, Best Wired: Shure SRH145m+

Image
Image

Shure har laget enorme bølger med sitt utvalg av rimelige hodetelefoner, og SRH145m+ har bedre funksjoner (en innebygd fjernkontroll og mikrofon) og bedre lydkvalitet enn forgjengeren. Test SRK145m+-hodetelefonene på et spor med mye sub-bass, og du får en rimelig kraftig lyd uten hørbar forvrengning. Mellom- og høytonene er behagelig nøyaktige, og gir avkall på den nåværende trenden med overintensitet.

Designet er attraktivt – i stedet for et justerbart hodebånd, kan øreklokkene skyves opp og ned på innsiden, og hengslene gjør at de kan foldes sammen for enkel oppbevaring. Hodetelefonene veier mindre enn 6 gram, og den tosidige 5 fots ledningen gir deg økt mobilitet. Ledningen har en 3,5 mm-kontakt på enden, så det kan hende du må bruke en adapter når du kobler til enkelte mobile enheter.

For å holde prisen nede er det ikke noe annet tilbehør som følger med, men SRH145m+-hodetelefoner er et godt budsjettvalg. Disse hodetelefonene er utgått av produsenten, men du kan fortsatt finne dem til salgs hos enkelte forhandlere.

Type: Over-Ear | Tilkoblingstype: 3,5 mm kabel | ANC: Nei | Vann-/svettebestandig: Nei

Beste Airpods- alternativ: Mpow MX1-ørepropper

Image
Image

Hvis du ikke vil betale ut så mye penger for Apples Airpods, har MX1 Earbuds fra Mpow noen ganske imponerende funksjoner for prislappen på $40. De kan skryte av fire mikrofons støykansellering, hi-fi-lyd, IPX8-vanntetting og opptil 35 timers spilletid (fem eller flere timer kontinuerlig avspilling og fem til seks ladinger i det trådløse ladedekselet). Dekselet tar bare omtrent 90 minutter å nå full lading også, siden det bruker en hurtigladende USB-C-kabel. Du kan til og med lade dekselet på en trådløs pute.

Med to mikrofoner for tydelige samtaler og berøringsstammer for enkel kontroll, fungerer disse øreproppene som avanserte knopper. Du kan bruke én eller begge knoppene om gangen, eller dele en øreplugg og lytte til musikk med en venn på 10 mm-driverne. MX1-øreproppene ser og føles ikke akkurat ut som Airpods, men de er et av de beste alternativene som er tilgjengelige i denne prisklassen.

Type: Ekte trådløst | Tilkoblingstype: Bluetooth | ANC: Ja | Vann-/svettebestandig: Ja

Beste estetikk: Skullcandy Uproar

Image
Image

Skullcandy er kjent for sine budsjetthodetelefoner, og merket tilbyr et av de beste settene under $50 i opprøret. Batterilevetiden er 10 timer, og de er lette og kommer inn på litt over 4 gram. Hodetelefonene kommer i flere forskjellige livlige farger, slik at du kan finne designet som matcher dine andre enheter eller din personlighet. Bluetooth-hodetelefonene fungerer med telefonen, den bærbare datamaskinen og andre Bluetooth-aktiverte enheter, og det er også en mikrofon for å ta anrop.

Lydkvaliteten er ganske bra, men det er en liten mengde forvrengning på de høyeste volumnivåene, spesielt når du reiser et stykke unna enheten din. Bassen er forsterket, så hvis du leter etter referanselyd, så se andre steder. Dette er kanskje mest merkbart i klassisk musikk. Bassen overmanner imidlertid ikke mellomtonene, og høydene er godt balansert. Hvis du ofte føler at andre hodetelefoner ikke har nok bass i miksen, kan Uproars være noe for deg.

Type: Over-ear | Tilkoblingstype: Bluetooth | ANC: Ja | Vann-/svettebestandig: Nei

Best for Exercise: Hussar Magicbuds

Image
Image

Hussars Magicbuds er trådløse, noe som gjør dem langt mer praktiske for trening og ubegrenset bevegelse. Med silikonørekroker og ørepropper i forskjellige størrelser (inkludert et memory foam- alternativ), får du en komfortabel passform. De vil sitte i ørene dine selv under kraftige treningsøkter og løping.

Disse hodetelefonene er IPX7-klassifisert, noe som betyr at de kan senkes i opptil 1 meter vann i opptil 30 minutter og tåler selv de svetteste treningsøktene. På full lading kan du få opptil ni timers batterilevetid, noe som ikke er dårlig for et sett med trådløse ørepropper.

Lydmessig sier Hussar at øreproppene vil tilfredsstille de fleste basshoder med dyp bass og en klar diskant. Ørepluggene kommer med den ekstra fordelen med Qualcomms CVC 6.0 støyreduksjon, men de har ikke den aktive støyreduksjonen du ville fått med noen avanserte hodetelefoner. De har en ganske grei trådløs rekkevidde på opptil 33 fot. For økt IPX7-vurdering, lydkvalitet og støyreduksjon gir Hussar Magicbuds deg det grunnleggende på et budsjett.

Type: Trådløs | Tilkoblingstype: Bluetooth | ANC: Nei | Vann-/svettebestandig: Ja

Beste lydkvalitet: Edifier H840

Image
Image

Disse kablede over-ear-hodetelefonene fra Edifier leverer high fidelity-lyd i en komfortabel og klassisk design. Hodetelefonene er konstruert for å levere naturtro lydkvalitet til en inngangspris, og de gjør jobben ganske bra.

De inkluderer en kraftig 40 mm driver og har en frekvensrespons på 20Hz til 20Khz med en impedans på 32Ohm. Den komfortable over-ear-designen gir en god del støyisolering for å støtte lyden. Volumet kan tåle å være litt høyere, men rekkevidden og bassen gir en imponerende lyd selv ved lavere volum. Du kan velge P841-modellen og få en in-line mikrofon.

Type: Over-ear | Tilkoblingstype: 3,5 mm kabel | ANC: Nei | Vann-/svettebestandig: Nei

Beste bærbare: Sony MDRZX110 ZX Series stereohodetelefoner

Image
Image

Sony MDRZX110-hodetelefonene er omtrent så grunnleggende som mulig når det gjelder funksjonalitet, men de gjør et par ting veldig bra. Hodetelefonene er komfortable, brettes ned til nesten ingenting, og prisen er uslåelig.

Kanskje du synes øreplugger er ubehagelige, kanskje du ikke vil ha med deg et par dyre hodetelefoner på jobb hver dag, eller kanskje du bare trenger noe som får plass i vesken uten å tynge deg ned. Sony MDRZX110 sjekker alle boksene, og leverer anstendig, men budsjettkvalitetslyd i en kompakt og lett å ha på seg. For et par hodetelefoner på under 10 USD har den et overraskende bredt responsområde som er egnet for uformell lytting eller videotitting.

Type: Over-ear | Tilkoblingstype: Y-type kabel | ANC: Nei | Vann-/svettebestandig: Nei

Best for gaming: Razer Kraken X USB Gaming Headset (RZ04-02960100-R3U1)

Image
Image

Gaming-hodesett må levere oppslukende lyd, inkludere en anstendig mikrofon, ha den komfortabelt og fungere med spillsystemet ditt. I prisklassen under $50 er dette en høy ordre å fylle. For det meste leverer Razer Kraken X på alle fronter. Det er fortsatt et budsjettheadset, men det gjør mye for prisen.

Et av de viktigste salgsargumentene er 7.1-surroundlyden. Dette er en programvareaktivert funksjon, så den må aktiveres og er kun tilgjengelig for PC-spilling. Men headsettet leverer oppslukende, posisjonell lyd som får deg til å føle deg som om du virkelig er med i spillet. Kraken X har en 3,5 mm-tilkobling og er kompatibel med Xbox One, Xbox Series X og S, PS4, PS5 og Nintendo Switch.

Helt plastdesignet ser noe spinkelt ut, men er ellers nøytr alt, og det gir et superlett hodesett som er behagelig å ha på seg hele dagen. Kardioidemikrofonen er justerbar og "støyreduserende", noe som betyr at den filtrerer ut bakgrunnslyden slik at lagkameratene dine tydelig kan høre stemmen din. Der Kraken X h alter er med lydkvalitet – hvis du ikke drar nytte av surroundlyd-funksjonen, høres det mer ut som et budsjettpar med hodetelefoner.

Type: Over-ear | Tilkoblingstype: 3,5 mm kabel | ANC: Ja | Vann-/svettebestandig: Nei

Beste lettvekt: Koss Porta Pro

Image
Image

Porta Pro fra Koss er budsjetthodetelefoner, men de har noen funksjoner til felles med dyrere modeller. De har stive mylar-drivere og oksygenfrie kobberspoler for å bidra til å fremme renere lyd, sammen med NdFeB-magnetstrukturer for å få høyere volumnivåer. Hodetelefonene har en imponerende frekvensrespons på 15Hz til 25 KHz, og en følsomhet på 101db.

Designet er egentlig det som gjør at disse hodetelefonene skiller seg ut. Det er et justerbart hodebånd som festes til komfortsoneputer som bidrar til å redusere trykket på ørene. Du kan justere trykket mellom fast og lett for å gjøre hodetelefonene mest komfortable for deg, og øreputene i skum sitter på ørene uten å presse for hardt.

Du kobler Porta Pro til enheten din via en 4 fot lang 3,5 mm lydkontakt, så det kan hende du trenger en adapter hvis du vil koble disse hodetelefonene til mobilenheten din. Men når du ikke bruker hodetelefonene, kan du slå dem sammen helt flatt og oppbevare dem i den medfølgende bærevesken.

Type: Over-ear | Tilkoblingstype: 3,5 mm kabel | ANC: Nei | Vann-/svettebestandig: Nei

Audio-Technica ATH-M20x-hodetelefonene (se på Amazon) er vårt beste valg for kablede hodetelefoner fordi de høres fantastisk ut og yter utover prisklassen. For et trådløst alternativ under $50, trenger du ikke lete lenger enn Mpow Flame-hodetelefonene (se på Amazon), som gir god lyd og en komfortabel design.

Om våre pålitelige eksperter

Erika Rawes har skrevet profesjonelt i mer enn et tiår, og hun har brukt de siste fem årene på å skrive om forbrukerteknologi. Erika har anmeldt omtrent 125 gadgets, inkludert datamaskiner, periferiutstyr, spill, A/V-utstyr, mobile enheter og smarte hjem gadgets.

Tobey Grumet har vært forfatter og redaktør i 25 år. Hun tilbrakte åtte år som den første kvinnelige teknologiredaktøren ved Popular Mechanics. I disse dager jobber hun som frilansskribent på heltid. Arbeidene hennes har dukket opp i Conde Nast Traveler, Forbes, Family Circle, Business Insider, Men's Journal, Sports Illustrated og mer.

Hva du bør se etter i hodetelefoner under $50

Lydkvalitet – På noen måter er lydkvaliteten en personlig faktor, men det er spesifikasjoner som kan være med på å avgjøre om et par hodetelefoner vil høres bra ut eller ikke. Du kan se på driverstørrelsen for å bestemme lydkvaliteten. Det er en utbredt oppfatning at jo større driveren er, desto høyere lyd er den i stand til å produsere. Se også på spesifikasjoner som hva driveren er laget av, hva talespolen er laget av, frekvensrespons, følsomhet og impedans.

Design – Hodetelefoner kommer i alle former og størrelser: over-ear, on-ear, in-ear eller halskjede. De tjener alle forskjellige formål, men over-ear-modeller har en tendens til å gi en bedre lytteopplevelse. Hvis du derimot vil ha et par for å trene, er nok øreplugger eller halskjede veien å gå. De vil ikke servere den beste lyden, men de vil være mest komfortable. Vurder også faktorer som vannmotstandsvurderinger, spesielt hvis du planlegger å bruke hodetelefonene utendørs eller mens du trener.

Batterilevetid – Når du lytter til et trådløst par, er et tomt batteri en skikkelig bummer. En solid batterilevetid vil gi deg 10 til 20 timers lytting, men hvis du ønsker et par som har et kablet alternativ, kan du ganske enkelt koble til kabelen for å fortsette å lytte hvis batteriet dør. Kontroller imidlertid typen kabeltilkobling, og sørg for at den kobles til enhetene dine. En feilaktig kabel krever en adapter, og det kan også påvirke opplevelsen din.

FAQ

    Hvilket merke hodetelefoner er best?

    Flere merker tilbyr kvalitetshodetelefoner, men for prisklassen under $50 kan du finne pålitelige hodetelefoner fra merker som Sony, Skullcandy og Mpow. Men ikke utelukk et par hodetelefoner bare på grunn av deres merke. Gjør research og se på spesifikasjoner og komponenter for å finne ut om produktet er verdt investeringen.

    Hvilket merke hodetelefoner varer lengst?

    Det kommer an på. Du kan oppleve at en bestemt modell av hodetelefoner fra et merke kan vare i årevis, enda en annen modell fra samme merke varer bare i noen få måneder. Holdbarhet og levetid varierer avhengig av den spesifikke modellen, men generelt sett har billige øretelefoner en tendens til å være mer holdbare enn billige øretelefoner.

    Er billige hodetelefoner verdt det?

    I mange tilfeller, ja. Du trenger ikke nødvendigvis å ofre funksjoner når du kjøper et budsjettpar med hodetelefoner. For under $50 kan du finne både kablede og trådløse hodetelefoner, hvorav noen tilbyr funksjoner som bred kompatibilitet på tvers av flere enheter, spillfunksjoner og surroundlyd. Billige hodetelefoner er spesielt nyttige som en midlertidig løsning, eller for situasjoner der du trenger flere par hodetelefoner.

Anbefalt: