Bør du kjøpe en iPad Mini 4?

Innholdsfortegnelse:

Bør du kjøpe en iPad Mini 4?
Bør du kjøpe en iPad Mini 4?
Anonim

Ipaden kommer i fire modeller og fem størrelser, så det er ikke rart at det blir mer utfordrende å bestemme hvilken iPad-modell som er best å kjøpe. På nettbrett spiller ikke størrelse alltid noen rolle, og noen ganger er mindre bedre, spesielt når de ledsages av en mindre prislapp.

Så, i stedet for å handle etter den nye 12,9-tommers eller 11-tommers iPad Pro, 10,9-tommers iPad Air, 10,2-tommers startnivå-iPad, eller til og med iPad Mini 5, bør du kanskje sjekke ut en rimelig, oppusset 7,9-tommers iPad Mini 4.

Apple avviklet Mini 4 i mars 2019 og erstattet den med iPad Mini 5.

iPad Mini 4 ble utgitt i 2015 samtidig med iPad Air 2. Den representerte en betydelig oppgradering i forhold til iPad Mini 3. iPad Mini 4 produseres i to modeller: kun Wi-Fi eller Wi-Fi -Fi med 4G LTE-datatilkobling.

Hva å like med iPad Mini 4

Ipad Mini 4 var ikke den billigste iPad-en i sin generasjon tilgjengelig fra Apple. iPad Mini-serien har sine fordeler, og mange foretrekker den fremfor den større iPaden eller de dyrere iPad Pro-modellene.

Image
Image
  • Ipad mini 4 kan oppdateres til iPadOS 14.
  • Den mindre formfaktoren er lettere å transportere, noe som gjør den perfekt for å passe inn i en allerede full koffert eller en stor håndveske.
  • iPad Mini 4 støtter Touch ID for sikkerhet og noen av de brukervennlige funksjonene som tilbys av Touch ID.
  • iPad Mini 4 er i utgangspunktet en iPad Air 2 med en mindre formfaktor. iPad Air 2 var en av de bestselgende iPad-modellene på sin tid.
  • Ipad Minis 7,9-tommers skjerm er større enn standard 7-tommers skjerm på Android-nettbrett i denne størrelsen, som ender opp med å gi omtrent 35 prosent mer brukbar plass på skjermen.
  • Den støtter multitasking-funksjonene til iPad.

Hva å mislike med iPad Mini 4

Det er et par ting å mislike med Mini 4.

  • iPad Mini 4 ble ikke oppdatert etter 2015. Den kjører relativt langsommere enn mange eldre iPad-modeller.
  • Den tregere prosessoren kan være et ikke-problem hvis du fikk noen besparelser, men Apple konfigurerte den med en 128 GB lagringsløsning. Dette er greit hvis du trenger ekstra lagringsplass, men hvis du ikke gjør det, betaler du for noe du ikke trenger.
  • Den støtter ikke Apple Pencil. Dette vil ikke være en stor sak for folk som ikke planlegger å bruke en pekepenn, men hvis du elsker å tegne, er Apple Pencil en av de beste pennene som er tilgjengelige.
  • Den støtter ikke USB-C. En av de kuleste funksjonene til de nyeste iPad Pro-modellene er støtte for USB-C i stedet for Apples proprietære Lightning-kontakt. Andre eldre iPad-modeller støtter heller ikke USB-C.
  • Selfieer fra iPad Mini 4 frontvendt 1,2 megapiksel kamera kan ikke holde et stearinlys til de fleste andre iPader. Til sammenligning har iPad Mini 5 et 7 megapikslers frontvendt kamera.

Bør du kjøpe en iPad Mini 4?

Hvis du tenker på å oppgradere iPaden eller kjøpe ditt første nettbrett, er en iPad (ny eller tidligere generasjon) et bedre kjøp enn iPad Mini 4. Apple støtter fortsatt Mini 4, men på et tidspunkt vil selskapet vil utpeke Mini 4 som foreldet og ikke lenger støtte den.

Hvis du trenger den ekstra boosten i lagring fra 32 GB til 128 GB, blir iPad Mini 4 et mer attraktivt alternativ. Mange foretrekker den mindre formfaktoren til Mini 4 sammenlignet med de større nettbrettene som tar over markedet. Hvis du ikke er imot å kjøpe brukt eller pusset opp, kan du sannsynligvis kjøpe en rimelig iPad Mini 4 i stedet for å betale full pris for en ny iPad.

Anbefalt: