Snaps nye briller gir en AR-seeropplevelse

Snaps nye briller gir en AR-seeropplevelse
Snaps nye briller gir en AR-seeropplevelse
Anonim

Snap introduserte en ny iterasjon av brillebrillene sine på torsdag som kan legge oppslukende augmented-reality-effekter over det du ser gjennom linsene.

En demo på Snaps nettside viser hvordan den fjerde generasjonen av briller setter inn fargerike former og ord som flyter foran deg når du ser den virkelige verden. Det er imidlertid ett forbehold til disse imponerende glassene: de er ikke til salgs.

Image
Image

I stedet sa Snap at det tar applikasjoner fra skapere "som ønsker å flytte grensene for oppslukende AR-opplevelser."

AR-brillene har doble 3D-bølgelederskjermer og en 26.3-graders diagon alt synsfelt, med en automatisk justerbar skjerm som kan gå opp til 2000 nits lysstyrke, både innendørs og utendørs. Brillene har en pekeplate, to RGB-kameraer, fire mikrofoner og veier 134 gram, noe The Verge bemerket er dobbelt så mye som de forrige brillebrillene.

Imidlertid varer brillebatteriet angivelig bare 30 minutter på full lading. Brillene ser heller ikke like stilige ut som fortidens briller, og ligner litt på engangs 3D-brillene du ville fått på en kino.

Image
Image

Snap introduserte først Spectacles i 2016 med ett kamera som lar deg ta videoer som senere kan lastes opp til telefonen din for å legge ut på Snapchat eller andre steder. Hypen rundt disse brillene var deres begrensede tilgjengelighet, siden du bare kunne kjøpe dem i en av de store gule popup-automatene.

The Spectacles 3 som debuterte i 2019 er litt mer motefremmende og kan kjøpes direkte fra Spectacles’ nettsted, i stedet for de mystiske automatene. Denne modellen har et kamera på hver side av rammene for å fange dybde og dimensjon, samt noen ekstra 3D-effekter du kan legge til videoene dine.

Anbefalt: