Hvorfor jeg vil ha Facebooks nye smarte briller

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor jeg vil ha Facebooks nye smarte briller
Hvorfor jeg vil ha Facebooks nye smarte briller
Anonim

Key takeaways

  • Jeg gleder meg til å prøve de nye Ray-Ban Stories smartbrillene.
  • Rammene på $299 har to-frontkameraer for å ta video og bilder.
  • Jeg elsker ideen om å få musikk og telefonsamtaler gjennom brillene mine.
Image
Image

Jeg innrømmer at jeg var en av dem som ønsket de mye utskjelte Google Glass-smartbrillene.

Google Glass-prosjektet gikk i flammer, men Facebook gjenoppliver ideen med sitt første par smarte briller laget i samarbeid med Ray-Ban, k alt Ray-Ban Stories. Jeg håper å fange historiene, og jeg har store forhåpninger om at jeg ikke en gang vil se ut som et "glasshull."

De nye historiene er for øyeblikket tilgjengelige for $299. Rammene har to frontvendte kameraer for å ta video og bilder. Det er en fysisk knapp på brillene for opptak, eller du kan si «Hei Facebook, ta en video» for å kontrollere dem håndfri.

Det beste med de nye historiene er at de ikke ser ut som smarte briller.

Smart-spesifikasjoner

Det beste med de nye historiene er at de ikke ser ut som smarte briller. De ligner et par typiske Ray-Ban-solbriller hvis du kan ignorere kameralinsene på hver side av innfatningene.

Ray-Ban Stories' doble integrerte 5MP-kameraer er ment å la deg fange daglige hendelser mens de skjer fra et førstepersonsperspektiv. Du kan ta opp verden slik du ser den, ta bilder og videoer på opptil 30 sekunder ved å bruke opptaksknappen eller håndfri med talekommandoer for Facebook Assistant.

Googles Glass ble ansett for å være et potensielt personvernproblem. Som et nikk til personverndilemmaet har Ray-Ban Stories en fast kablet fangst-LED som lyser opp for å fortelle folk i nærheten når du tar et bilde eller en video.

The Stories fungerer også som friluftshodetelefoner. Strømlinjeformede høyttalere med åpent øre er innebygd, og Ray-Ban Stories' lydarray med tre mikrofoner leverer visstnok rikere stemme- og lydoverføring for samtaler og videoer. Selskapet sier at stråleformingsteknologi og en algoritme for undertrykking av bakgrunnsstøy gir en forbedret ringeopplevelse, som du forventer av dedikerte hodetelefoner.

Selvfølgelig, siden Facebook lager historiene, handler de om å dele livet ditt. Ray-Ban Stories kobles sammen med den nye Facebook View-appen, slik at du kan dele synspunkter, historier og minner med venner og følgere på sosiale medier.

Facebook View-appen på iOS og Android lar deg importere, redigere og dele innhold fanget på smartbrillene til apper på telefonen din: Facebook, Instagram, WhatsApp, Messenger, Twitter, TikTok, Snapchat og mer. Du kan også lagre innhold i telefonens kamerarulle og redigere og dele derfra.

My New Look?

Jeg bruker ikke solbriller så ofte, men jeg kan gjøre et unntak for Stories. Jeg er en suger på alt som gir meg mer informasjon, og smarte briller virker som det naturlige neste steget fra den konstante pingingen av iPhone 12 Pro Max og Apple Watch Series 6.

Jeg elsker ideen om å få musikk og telefonsamtaler gjennom brillene mine. Utendørs hodetelefoner kan også være en sikkerhetsfunksjon. Jeg har hatt noen nære samtaler som nesten ble påkjørt av biler i de travle gatene i New York City mens jeg lyttet til AirPods Pro. Muligheten for å få viktige lyder til å sive forbi musikk eller telefonsamtaler er tiltalende.

Image
Image

Jeg er imidlertid ikke helt solgt på bildefunksjonen til Stories. Jeg kunne se situasjoner der det ville være nyttig å ha kameraer i brillene. For eksempel tar jeg ofte et bilde av bilen min når jeg parkerer den, så jeg ikke glemmer hvor jeg la den. Raske bokmerker i form av bilder vil være nyttig i situasjoner som dette.

På den annen side virker ideen om å ta bilder med brillene mine i sosiale situasjoner rett og slett bisarr og påtrengende. Si at jeg er sammen med venner, og jeg begynner bare stille å ta opp samtalen vår. LED-en lyser på Stories, og alle i nærheten skjønner plutselig at de er på kamera. Jeg kan komme på akkurat null situasjoner der dette ville være passende eller morsomt.

Men problemer som personvern og passende videoopptak demper ikke gleden min over den rene James Bond-lignende trolldommen lovet av Ray-Ban Stories. Jeg håper bare ingen skjønner at jeg bruker smarte briller.

Anbefalt: