Hvordan finne en iPhone på lydløs ved hjelp av Google Assistant

Innholdsfortegnelse:

Hvordan finne en iPhone på lydløs ved hjelp av Google Assistant
Hvordan finne en iPhone på lydløs ved hjelp av Google Assistant
Anonim

What to Know

  • Google Assistant kan finne iPhone-en din ved å bruke «Finn min iPhone»-kommandoen.
  • For å finne iPhone med Google Assistant, må du aktivere stemmematch i Google Home-appen på telefonen.
  • For å finne iPhone når den er på lydløs, må du aktivere kritiske varsler.

Denne artikkelen forklarer hvordan du bruker Google Assistant til å finne iPhone selv om du har satt iPhone til lydløs. For å bruke denne metoden trenger du en Google Home- eller Nest-smarthøyttaler eller -skjerm.

Kan Google Assistant finne iPhonen min?

De kan virke som et merkelig par, men du kan bruke Google Assistant til å finne iPhone. Du kan til og med få Google Assistant til å finne telefonen din for deg hvis telefonen er i stille modus. Den klarer dette ved midlertidig å omgå stille modus for å varsle slik at du kan finne den feilplasserte telefonen.

For å finne iPhone med Google Assistant, må du ha Google Home-appen på iPhone. Telefonen må også være koblet til Wi-Fi eller mobildata. Hvis du vil at Google Assistant skal finne telefonen din når den er på lydløs eller i ikke forstyrr-modus, må du ha kritiske varsler aktivert.

Slik finner du telefonen din med Google Assistant

Du kan finne iPhone med Google Assistant, men bare hvis du har konfigurert ting på forhånd. Da trenger du bare å si «Finn min iPhone» eller «Hvor er min iPhone» til den Google Assistant-aktiverte enheten din.

Slik konfigurerer du det slik at du kan finne iPhone med Google Assistant:

  1. Installer Google Home på iPhone hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Åpne Google Home-appen, og trykk på Settings.
  3. Trykk Varslinger.
  4. Trykk Slå på varsler.

    Image
    Image
  5. Trykk Tillat.
  6. Trykk Generelle varsler.
  7. Trykk på Kritiske varsler-glidebryteren hvis den ikke allerede er på.

    Image
    Image

    Hvis du ikke slår på kritiske varsler, finner ikke Google Assistant iPhone når den er i stille modus.

  8. Gå tilbake til hovedsiden for Google-startsiden, og trykk på kontoavatarikonet ditt i øvre høyre hjørne.
  9. Trykk assistentinnstillinger.
  10. Trykk voice match.

    Image
    Image
  11. Trykk legg til en enhet.

  12. Velg Google Home- eller Nest-høyttaleren du vil kunne bruke for å finne iPhone.

    Hvis Google Home- eller Nest-enheten din allerede er konfigurert med Voice Match, trenger du ikke gjøre dette trinnet. Enheten din er klar til å finne iPhone.

  13. Gå gjennom konfigurasjonsprosessen for Voice Match på telefonen din.

    Image
    Image
  14. Hvis du mister iPhone, si «Ok, Google, finn min iPhone» ved å bruke Google Home- eller Nest-enheten du konfigurerte i trinn 10.

Hvordan finner jeg iPhone når den er på lydløs?

Under normale omstendigheter vil ikke iPhone lage noe støy når den er på lydløs. Hele poenget med denne innstillingen er å forhindre at telefonen lager støy i situasjoner der du trenger at den skal være stille. Men hvis du lar iPhone-en din stå på lydløs og forlegger den, kan du ende opp med å få store problemer med å finne den igjen.

For å finne en iPhone når den er på lydløs, må du ha kritiske varsler aktivert i iPhone-innstillingene. Du må også ha noe, som Google Assistant, som er i stand til å sende kritiske varsler på forespørsel til en iPhone.

Når du har aktivert kritiske varsler på iPhone og mottar en, forbigår den stille modus midlertidig. Så når du ber Google Assistant finne iPhone-en din, er den på lydløs, men du har kritiske varsler aktivert, telefonen vil ringe i omtrent 25 sekunder før den blir stille igjen. Hvis du ikke finner telefonen innen den tiden, be Google Assistant om å finne iPhone igjen, og den vil ringe i ytterligere 25 sekunder.

FAQ

    Hvordan finner jeg den tapte Android-telefonen min når den er på lydløs?

    Hvis du konfigurerer enhetssporing fra Finn min enhet-appen på Android-telefonen din, logger du på Google-kontoen din fra https://android.com/find. Velg den tapte telefonen din og velg Spill av lyd for å ringe telefonen i 5 minutter, selv om den er på lydløs. Hvis den ikke er i huset ditt og du tror den er tapt eller stjålet, bruk Secure Device eller Erase Device alternativene.

Anbefalt: