Hvordan dele posisjonen din ved hjelp av Google Maps

Innholdsfortegnelse:

Hvordan dele posisjonen din ved hjelp av Google Maps
Hvordan dele posisjonen din ved hjelp av Google Maps
Anonim

What to Know

  • I Google Maps velger du profilen-ikonet > Plasseringsdeling > Del posisjon. Velg deretter hvor lenge du vil dele > utvalgte kontakter.
  • Du kan angi at delingstiden skal slås av automatisk, eller velge Til du slår dette av for å lukke manuelt.

Denne artikkelen forklarer hvordan du bruker Google Maps på iOS- og Android-enheter for å dele posisjonen din med andre. Det er også inkludert instruksjoner for å dele posisjonen din med folk som ikke har en Google-konto.

Hvordan dele posisjonen din med Google Maps

Etter at du har lastet ned Google Maps-appen for iOS eller Android, følger du disse trinnene for å dele posisjonen din med kontakter:

  1. Start Google Maps og trykk på profilen-ikonet ditt i øvre høyre hjørne (ved siden av søkefeltet).
  2. Velg Location Sharing, og velg deretter Share Location.

    Image
    Image
  3. Velg hvor lenge du vil dele posisjonen din:

    • Velg rullegardinmenyen og velg Til du slår dette av for å aktivere deling til du bestemmer deg for å slå det av manuelt.
    • Angi et tidspunkt du velger: Trykk på plus (+) eller minus (- ) ikoner for å slå av deling automatisk innen den angitte tiden.
  4. Velg en kontakt for å dele posisjonen din med den kontakten. Hvis kontakten du vil dele posisjonen din med ikke er oppført, bla gjennom kontaktene og trykk på Mer for å få tilgang til kontaktlisten.

    Image
    Image

    For å dele posisjonen din med noen som ikke har en Google-konto, gå gjennom trinnene som er beskrevet ovenfor, og velg deretter Mer > Kopier til utklippstavleDet vil gi deg en lenke du kan sende videre til venner via tekst, e-post og Facebook Messenger, slik at de kan finne deg. De kan imidlertid ikke dele posisjonene sine uten en Google-konto.

  5. Når du velger en person og sender informasjonen, får vedkommende et varsel om at du har delt posisjonen din med dem. De vil kunne få tilgang til posisjonen din via Google Maps på enheten sin.

Hvordan legge til kontakter i Google

Du må kanskje legge til kontakter i adresseboken din for å dele posisjonen din med dem. Slik legger du til kontakter i Google.

  1. Logg på Gmail og velg Google apps-menyen.

    Image
    Image
  2. Velg Kontakter > Opprett en kontakt.

    Image
    Image
  3. Fyll inn kontaktdetaljene, og velg deretter Lagre for å opprette kontakt.

    Image
    Image

Anbefalt: